• Zittribune

   

  Beste sponsoren en inwoners van de gemeente Beesel koop nu uw eigen stoeltje of reclamebord !

  Het supporterscollectief wil graag een mooie overdekte zittribune realiseren. De zittribune heeft een breedte van 16 meter-behelst 3 zitrijen en heeft een capaciteit van 84 oranje stoeltjes.

  Hiervoor zoeken wij sponsoren die dit mogelijk willen maken. We gaan 2 mogelijkheden benutten om dit financieel mogelijk te maken waardoor wij geen beroep hoeven te doen op vv Reuver. Wij organiseren/financieren dit dus zelf !

  1. Verkoop van een 6-tal reclameborden aan bedrijven (3-jarige contracten) Een reclamebord kost € 200,- per jaar. Zie ook sponsorpakketten op onze website.

  2. Verkoop van stoeltjes aan inwoners en bedrijven van de gemeente Beesel maar natuurlijk ook aan andere geïnteresseerden.

  Een belangrijk onderdeel is dus de verkoop van de stoeltjes – in totaal 80 stuks a raison van € 80,- per stuk. Je betaalt eenmalig € 80,- voor dit stoeltje en je bent dus jaren verzekerd van een prachtige zitplaats. Dus wil jij ook een bijdrage leveren aan onze nieuwe tribune?  De stoeltjes zijn niet genummerd, bij wedstrijden geldt het motto: wie het eerst komt heeft de beste plaats! Om je ervan te verzekeren dat je gebruik kunt maken van je stoeltje worden er bij belangrijke wedstrijden 2 stewards ingezet die controleren of een ieder in bezit is van een eigendomscertificaat.

  Dus doe mee en vul het aanmeldingsformulier in en je ontvangt dan t.z.t. een eigendomscertificaat. Voor alle duidelijkheid: als wij alle stoeltjes verkocht hebben wordt de zittribune (kosten€ 6.000,-) besteld en betaal je pas de factuur. De zittribune wordt dan geplaatst zonder overkapping. De kosten van de overkapping (het dak) worden geraamd op € 4000,- en betalen we uit de opbrengst van de reclameborden. Het dak wordt dus naderhand geplaatst maar uiteraard wel zo snel mogelijk (kwestie van enkele maanden).

  Wil jij jouw eigen stoeltje op de nieuw te realiseren zittribune? Vul dan hieronder het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op! Vanzelfsprekend zijn donaties ook welkom, ook dit kun je aangeven op het formulier.

  Heb je verder nog vragen, stuur dan een mail voor meer info of bel  077 474 55 06

   

   

 • Tussenstand t/m 07.11.21 zijn 40 stoeltjes verkocht !

   

   

  Tussenstand per 07.11.21

  40 stoeltjes verkocht !

  Aantal reclameborden : nnb

  Naamgever zittribune  : nnb

  Gerealiseerd bedrag    : € 3200,-

 • Aanmelding Zittribune