• Zittribune

   

   

  Beste sponsoren en inwoners van de gemeente Beesel koop nu uw eigen stoeltje of reclamebord !

  De sponsorcommissie en opgerichte bouwcommissie wil graag een mooie overdekte zittribune realiseren.

  Hiervoor zoeken wij sponsoren die dit mogelijk willen maken. We gaan 3 mogelijkheden benutten om dit financieel mogelijk te maken waardoor wij nauwelijks een beroep hoeven te doen op eventuele gelden van vv Reuver. Wij organiseren/financieren dit dus zelf !

  1. Verkoop van een tiental reclameborden aan bedrijven (3-jarige contracten) Info hierover is te vinden op de website onder de rubriek sponsoring/sponsorpakketten.

  2. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat zijn/haar naam aan de tribune wil verbinden.

  3. Verkoop van stoeltjes aan inwoners en bedrijven van de gemeente Beesel.

  Een belangrijk onderdeel is dus de verkoop van de stoeltjes – in totaal 150 stuks a raison van 80 euro per stuk.Je betaalt eenmalig voor dit stoeltje en je bent dus jaren verzekerd van een prachtige zitplaats.Dus wil jij ook een bijdrage leveren aan onze nieuwe tribune?

  Doe dan mee en vul het aanmeldingsformulier in en je ontvangt dan t.z.t. een eigendomscertificaat. Voor alle duidelijkheid: als wij 80% van de stoeltjes verkocht hebben en alle reclameborden verkocht zijn starten wij met de bouw van de tribune en betaalt u pas onze factuur.

  De stoeltjes zijn niet genummerd, bij wedstrijden geldt het motto: wie het eerst komt heeft de beste plaats! Om je ervan te verzekeren dat je gebruik kunt maken van je stoeltje worden er bij belangrijke wedstrijden 2 stewards ingezet die controleren of een ieder in bezit is van een eigendomscertificaat.

  Wil jij jouw eigen stoeltje op de nieuw te realiseren zittribune?Vul dan hieronder het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!Vanzelfsprekend zijn donaties ook welkom, ook dit kunt u aangeven op het formulier.

  Heeft u verder nog vragen stuur dan een email naar:

  sponsorcommissie@vvreuver.nl

   

 • Tussenstand t/m 25.04.21 zijn 22 stoeltjes verkocht !

   

   

  Tussenstand per 25.04.21

  22 stoeltjes verkocht !

  Aantal reclameborden : nnb

  Naamgever zittribune  : nnb

  Gerealiseerd bedrag    : € 1760,-

 • Aanmelding Zittribune