• Weer geen punten voor Reuver

Reuver 1-Horn 1 Ruststand 0-1 eindstand 0-1
    Op deze waterkoude zondag speelde Reuver de eerste helft wel wat slordig en in de 13e minuut scoorde Horn al de 0-1, een aanval door het midden werd bekwaam afgerond. In de 36e minuut kwam Reuver goed weg en moest de lat redding brengen. Met een 0-1 achterstand ging de rust in.
    Na de rust een beter Reuver, dat direct na de rust de gelijkmaker had kunnen scoren. De kans werd jammer genoeg gemist. In de 48e en 52e minuut kreeg Horn nog kansen om de voorsprong te vergroten maar ook die waren niet aan Horn besteed.. Reuver gooide alles op de aanval en kreeg nog kansen op de gelijkmaker maar het zat vandaag niet mee, waardoor Horn met de winst naar huis ging.

Volgende week moeten we naar Swalmen, dat nog maar 1 punt heeft uit 6 wedstrijden. Zo’n tegenstander mag niet worden onderschat. Er zal met volle inzet moeten worden gestreden om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Wij wensen de Oranjemannen daarbij veel succes toe.

Voor de diavoorstelling en foto's klik HIER