• VVV wint van Volendam tijdens eerste jubileumactiviteit

Afgelopen zaterdag vond de eerste activiteit in het kader van het 90-jarig jubileum van VV Reuver plaats.
    Eredivisionist speelde op Sportpark Dijckerhof tegen FC Volendam, dat in de Keuken Kampioen Divisie speelt.
    Een kleine 700 toeschouwers zagen op deze bloedhete dag de Venlonaren de wedstrijd winnen met 2-0, ondanks de afwezigheid van nogal wat geblesseerde spelers.

Na afloop van de wedstrijd vond op het terras van de kantine een feest plaats, waarbij DJ's Mitchel en Roy voor de zomerse muziek zorgden. Ook was er natuurlijk de mogelijkheid om een hapje te eten!
    De organisatie kan terugkijken op een geslaagde opening van het jubileumprogramma.

Aanstaande woensdag (15 augustus) volgt alweer de tweede activiteit.
    Dan komen de dames van Borussia Mönchengladbach en FC Eindhoven op bezoek voor een oefenwedstrijd op ons Sportpark.
    Hierover volgt later meer!