• VV Reuver Vr1 winnen met grote cijfers van DES Swalmen Vr1

Wedstrijdverslag Beker 13-9-2020

DES Swalmen VR1 -VV Reuver VR1 Uitslag 0-18

Onze Dames moesten aantreden tegen onze zuiderbuur DES Swalmen. Dit was de laatste
    bekerwedstrijd uit de poule van 4.Naar verluid gaat de nr. 1 door en moesten we flink aan de bak om het doelsaldo op te krikken daar Bieslo punt gelijk staat maar een doelsaldo van 6 meer hebben als onze meiden mede door Swalmen met 15-0 in eigen huis te verslaan.
    In de wedstrijdbespreking gewaarschuwd om niet met het spel van Swalmen mee te gaan en ons eigen spel te gaan spelen zoals afspraak.

Na enkele min. was het al raak door een voorzet van rechts die uit een prachtige combinatie tot stand was gekomen 0-1. Door het veld breed te houden en tijdig aan te sluiten kregen we wat we wilde ruimte om te combineren en dat pakte goed uit 0-2. Na de 0-3 en 0-4 werd het van onze zijde iet wat rommelig en bleef het goalnetje van de tegenstander stil hangen. In het veld werd er op gewezen om de draad weer op te pakken en door te gaan met combineren zoals in de eerste 20 min en dat pakte goed uit en de doelpunten kwamen weer. Respect voor de Dames van DES om toch te blijven te voetballen en niet het bijltje erbij neer te gooien. Ruststand 0-9.

Na de thee en het praatje werd de draad weer opgepakt om de score te verhogen om zo Bieslo het
    moeilijk te maken, de 0-10 en de 0-11 volgden al snel door leuk combineren. De Dames waren super gedreven om de score te gaan verhogen en de 0-13, 0-14,0-15,0-16 werd hierdoor een feit.
    We naderde einde wedstrijd en de concentratie liet iets na en de ruimte die er werd gegeven door DES werd niet optimaal meer benut, door individuele actie en oplettendheid werd nog 0-17 en 0-18 binnengetikt en dit werd tevens de eindstand omdat de Scheids bij een blessure aan Swalmerzijde
    besloot de laatste 2 min. niet meer voort te zetten

Score verloop: 0-1 Mirthe, 0-2 Jamie, 0-3 Silvanne, 0-4 Mirthe, 0-5 Mirthe, 0-6 Jamie,0-7 Juani
    0-8 Kelsey,0-9 Kelsey,0-10 Nikki,0-11 Nikki,012 Mirthe,0-13 Kelsey,0-14 Juani,0-15 Kelsey,
    0-16 Juani,0-17 Mirthe,0-18 Kelsey.

Bieslo moest dus min 12 maal scoren tegen Baarlo en dat zal niet gemakkelijk worden daar het laat in de 2e helft nog op 6 -0 stond voor Beesel in hun thuisduel. Reuver speelde om 10 uur en Bieslo om 11 uur dus de uitslag van Reuver was bekend in Beesel. Uiteindelijk beslechte Bieslo het duel tegen Baarlo met 11-0 en Reuver gaat door in de beker met 1 doelpunt verschil met gelijk aantal punten. We mogen terugkijken op een geslaagd bekerduel waar door het team veel progressie is gemaakt, mogen rustig zeggen dat Reuver verreweg de betere voetballende ploeg was in deze bekerpoule.

Gefeliciteerd Dames.