• VV Reuver – Eindse Boys

VV Reuver Vet – Eindse Boys Vet Ruststand 2-0 Eindstand 4-0

De eerste 15 minuten van de wedstrijd was een beetje aftasten daarna nam Reuver het heft in handen. Na 25 minuten nam Reuver de leiding, Nicky Dorsers werd in de diepte aangespeeld hij omspeelde de keeper en scoorde de 1-0. Reuver bleef op de aanval spelen en op slag van rust was het Eddy Teeuwen die de voorsprong vergrootte 2-0. Met deze stand ging met ook rusten. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld een veel beter Reuver scoorde na 5 minuten in de 2e helft, een aanval vanaf links werd voorgezet en uitstekend door Barry Roox ingekopt 3-0. Eindse Boys kon daar heel weinig tegenoverstellen. Reuver kreeg nog kansen om de voorsprong uit te breiden, maar moest wachten tot de laatste minuut toen Johan Vossen de 4-0 maakte. Dit was tevens de eindstand.

Over de hele wedstrijd een verdiende overwinning Reuver kreeg veel kansen maar ging daar wat slordig mee om anders had de uitslag van deze wedstrijd wel groter geweest.
    Deze week was de week van de scheidsrechter Hen Levels leidde deze wedstrijd bekwaam tot een goed einde.

Voor de diavoorstelling en meer foto’s klik hier

Verslag en foto’s Ton Ravier