• Voetbalschool bij V.V. Reuver

  Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en zou je graag (beter) willen leren voetballen? Geef je dan op voor de regionale voetbalschool Reuver! Vanaf september 2018 start V.V. Reuver namelijk met het aanbieden van voetbalclinics in samenwerking met Danny Fermont, Richard van de Kerkhof en Fahri Ozguzel om de technische voetbalvaardigheden van basisschoolleerlingen te verbeteren.

  Danny Fermont ken je misschien als oud-veldspeler van onder andere Top Oss of als zaalvoetballer van Jong Oranje en Fermonia Boys. Ook was hij actief als jeugdtrainer bij Fortuna Sittard, evenals Fahri Ozguzel. Richard van de Kerkhof voetbalde voorheen bij onder andere Helmond Sport en hoofdklasser Gemert en trainde jeugdteams van Fc Den Bosch. Bovendien runnen Danny en Richard samen de succesvolle zaalvoetbalschool Fermonia in Roermond, waaruit al veel jonge talenten zijn voortgekomen.

  In totaal zullen er 8 clinics gegeven gaan worden op vrijdagmiddagen in september, oktober en november van (LET OP: AANGEPASTE TIJDEN!) 15.30 uur tot 18.30 uur. De aanvangstijden zijn van 15.30 tot 16.45 uur voor de jeugd van 6 t/m 9 jaar en van 17.00 uur tot 18.15 uur voor de jeugd van 10 t/m 12 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt in totaal 56,-- euro. Dit bedrag dient vóór 1 september 2018 te zijn overgeboekt op rekeningnummer NL98RABO0143699717 van v.v. Reuver o.v.v. voetbalschool.

  Weet je nog niet zeker of het echt iets voor jou is of ben je nieuwsgierig naar hoe zo’n voebalclinic eruitziet? Kom dan zaterdag 25 augustus 2018 naar de kennismakingsdag op het Sportpark van V.V. Reuver. Tijdens deze dag kun je meedoen met een voetbalclinic die door de voetbalschool wordt verzorgd. Techniekoefeningen, pass- en trapoefeningen, positiespel, loopcoördinatie, afwerken en allerlei circuitvormen zullen voorbijkomen. De clinic begint om 10:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Trek dus je mooiste voetbaltenue aan en kom een dagje ‘proeven’! Hopelijk tot dan!

  Weet je al zeker dat je lid wilt worden van de regionale voetbalschool Reuver? Geef je dan op door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen of een mail te sturen aan voetbalclinics@vvreuver.nl. Wacht hier echter niet te lang mee, want vol = vol. We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet!

   Voetbalschool Reuver

   

  Algemene voorwaarden voetbalschool Reuver:
  - De overeenkomst tussen voetbalschool Reuver en de jeugdspeler treedt in werking als het aanmeldingsformulier op internet volledig ingevuld is en de inschrijfkosten zijn voldaan.
  - Het is mogelijk om op elk moment in te stromen bij voetbalschool Reuver.
  - De kosten dienen vóór 1 september 2018 te zijn voldaan of bij latere instroom vóór de eerstvolgende clinic.
  - De jeugdspeler dient zich correct te gedragen, zowel binnen als buiten het veld. Bij het niet naleven van dit gedrag kan de jeugdspeler geschorst of verwijderd worden van voetbalschool.
  - Voetbalschool Reuver stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal en materiële schade in welke vorm dan ook.
  - Voetbalschool Reuver stelt zich niet aansprakelijk voor blessures van de jeugdspeler opgelopen bij de trainingen. De voetbalschool is ook niet aansprakelijk voor een reeds ontstane blessure(s) en/of reeds aanwezige fysieke klachten van de jeugdspeler.
  - Bij schade door onzorgvuldig gedrag geldt geen aansprakelijkheid.
  - Teruggave van een deel van het lesgeld is alleen mogelijk bij gebleken overmacht (zoals bij duidelijk aantoonbare blessures of langdurige ziektes van de jeugdspeler).
  - De teruggave van het lesgeld door voetbalschool Reuver is niet verplicht.
  - De jeugdspeler wordt aangenomen bij de voetbalschool Reuver door middel van het invullen van het digitale inschrijfformulier op de website van Reuver in te vullen en te mailen naar voetbalclinics@vvreuver.nl Deelname is mogelijk zolang er plaatsen beschikbaar zijn.
  - Voetbalschool Reuver sluit voor de jeugdspeler een collectieve ongevallenverzekering en aansprakelijkheidsverzekering af.
  - Bij ziekte of andere afwezigheid graag afmelden bij voetbalschool Reuver via telefoon 06-37387045.
  - Indien door de weersomstandigheden de training wordt afgelast, zal deze indien mogelijk worden ingehaald. De afgelasting wordt vermeld op de website van V.V. Reuver.
  - Al deze voorwaarden gelden voor alle voetballers.
  - Als je lid word van voetbalschool Reuver betaal je 7,-- euro per clinic. Het inschrijfgeld bij aanvang van de acht clinics bedraagt 56,-- euro. Dit bedrag dient vóór 1 september 2018 te zijn overgeboekt op rekeningnummer NL98RABO0143699717 van v.v. Reuver o.v.v. voetbalschool.

 • Aanmelden voetbalschool

  Versturen