• verduurzamen van ons sportpark

Het bestuur is ook tijdens de Coronacrisis druk geweest met de voorbereidingen voor het verduurzamen van ons sportpark.

Een bouwkundige heeft de dakconstructie van ons gebouw berekend. Uit het advies blijkt dat de constructie sterk genoeg is om de zonnepanelen op het dak te dragen.

Op dit moment worden offertes aangevraagd bij leveranciers van zonnepanelen. We verwachten eind juli de offertes binnen te hebben om te kunnen vergelijken en een leverancier te kiezen.

In de tussentijd gaan we al samen met een adviseur van de Groene Club voorbereidingen treffen voor het aanvragen van de subsidies.

Het bestuur zal tijdens de Algemene Ledenvergadering een uitvoerige toelichting geven over dit project en de financiële onderbouwing.

Het streven is om eind dit jaar de zonnepanelen te kunnen plaatsen.