• Verdiende overwinning VV Reuver Vr1

Reuver Vr1-RKDSO Vr1 Ruststand 0-0 Eindstand 2-0
    Reuver begon de wedstrijd goed er werd direct druk gezet op de tegenstand dat leidde in het begin van de wedstrijd tot wat kansen om op voorsprong te komen. In de 20e minuut kreeg Reuver een vrijetrap even buiten het strafschopgebied, deze werd door Richelle Dorssers op de lat geschoten. Even daarna een aanval van Reuver op links maar het schot op doel door Judith Janssen werd knap door de keepster gekeerd. Reuver werd sterker en RKDSO kon daar weinig tegenoverstellen. Vooral de counters van Reuver waren levensgevaarlijk. Toch hield RKDSO stand en gingen de dames met 0-0 rusten.
    Direct na de rust kreeg Reuver diversen mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar de afwerking was niet best. RKDSO kreeg ook nog een kans op 0-1 maar die werd gemist. In de 65e minuut was het toch raak voor Reuver, Anouk Wilms werd diep gestuurd en maakte dankbaar gebruik van haar snelheid het schot op doel was onhoudbaar voor de keepster van RKDSO 1-0. Even daarna moest de Demi Geraeds keepster van Reuver alles uit de kast halen om een schot op doel uit de benedenhoek te halen. Even daarna besliste Reuver de wedstrijd een aanval vanaf links kwam in de midden en Anouk Wilms haalde vernietigend uit 2-0. Dit Was tevens de eindstand.
    Over de hele wedstrijd een verdiende overwinning van onze dames de score had wel wat hoger kunnen zijn maar de inzet was geweldig en de 3 punten zijn weer binnen. Ook scheidsrechter Ton Fransen had een makkelijke avond hij floot een goede wedstrijd.
    Verslag Ton Ravier