• Verdiende overwinning Reuver Vr1

  Wedstrijdverslag VR1 VV Reuver 3-0 VR1 MMC Weert 7-11-2021


  Na verliespartij 31 okt. jl. in Helden speelden we vandaag thuis tegen nummer laatst, wat niet wil zeggen dat het een makkelijke partij kan gaan worden. Wegens ziekte moest de vaste vlagger verstek laten gaan maar Kelly's vader Paul Sloesen werd bereid gevonden om het vlaggetje over te nemen.
  Dank hiervoor. De wedstrijd kon zo zijn normaal verloop hebben onder leiding van Abdel Horrane.
  Onze ziekenboeg stroomt ook weer langzaam leeg, Yanou Munnichs heeft vd week de trainingen weer langzaam opgepakt en vandaag na lange tijd weer enkele speelmin. Gemaakt. Terug naar de wedstrijd wat de eerste helft van beide zijde niet hoogstaand was,een grote kans om de score te openen was voor aanvoerster Jamie die jammer genoeg op de keeper schoot. Van Reuverse zijde eerste helft niks weggegeven. We hebben toch moeite met de eindpass wat de combinaties tot aan de 16 weer teniet deed.

  2e Helft waren we feller en wonnen we de eerste en de belangrijke 2e ballen
  waardoor we de wedstrijd naar ons toe begonnen te trekken.Afstandschot Richelle die over de langere Keeper achter haar in het netje viel brak de wedstrijd open 1-0 en zette de reuverse dames aan tot meer. Na goede onderschepping gaf Richelle een steekpass op Jodi die er in geloofde en feilloos de bal in het hoek prikte 2-0.Een lange bal op de spits van MMC zorgde nog voor gevaar waar Demi moest uitkomen en de bal niet goed raakte waardoor de bal bij een andere aanvalster terecht komt en deze het doel miste. Met goed samenspel kwam Richelle in balbezit en een mooie steekpass op Jolanda die van links naar binnensprinten vakkundig afwerkte 3-0.
  Verdiende overwinning gezien de 2e helft.

  Dit moet vertrouwen kweken met koploper Maasgouw als volgende thuiswedstrijd 21 nov. Waar hopelijk Jamie erbij kan zijn i.v.m. opgelopen blessure in deze wedstrijd

  gefeliciteerd Dames met de overwinning