• Verdiende overwinning FC Maasgouw 1 tegen Reuver 1

  VV Reuver 1-FC Maasgouw 1 Ruststand 0-3 Eindstand 0-4

  De Winterstop zit erop en moesten wij vandaag de inhaalwedstrijd tegen koploper FC Maasgouw spelen. Geen gemakkelijke opgave.

  FC Maasgouw begon de wedstrijd met veel inzet en na drie minuten spelen kwam FC Maasgouw al op voorsprong, een gevaarlijke aanval vanaf links werd bekwaam afgerond 0-1. FC Maasgouw bleef de aanval zoeken en was dan ook gevaarlijker dan Reuver. In de 18e minuut kreeg Reuver de eerste echte kans een korte corner genomen door Ruud Zegers kwam bij Donnè van de Weide en zijn voorzet geplaatst in het strafschopgebied werd niet afgerond. In de 29e minuut scoorde FC Maasgouw weer vanaf links werd de bal in het strafschopgebied geplaatst en de vrijstaande speler van FC Maasgouw scoorde de 0-2. In de 32e minuut kreeg Ruud Zegers een geweldige kans op 1-2 hij ging alleen op de keeper af maar deze was toch een sta in de weg en ging deze kans verloren. In de 36e minuut scoorde FC Maasgouw weer Bart Van Buggenum maakte een overtreding in het strafschopgebied en de toegekende strafschop werd benut 0-3. Met deze stand gingen beide partijen rusten.

  Direct na de rust kreeg FC Maasgouw twee opgelegde kansen om de scoren uit te bouwen maar die werden gemist. In de 51e minuut kwam FC Maasgouw toch nog op 0-4 dit was tevens de eindstand.
  Over de hele wedstrijd genomen een verdiende overwinning van FC Maasgouw een jong elftal met veel mogelijkheden en zeker een kampioenskandidaat.

  Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER