• R.K.V.V. Reuver zoekt trainer/coach voor het 1e seniorenelftal

Voetbalvereniging Reuver is een levendige vereniging met ruim 600 leden. Onze vereniging bestaat uit 17 jeugdteams, een grote veteranenafdeling en -team, een damesteam, 5 seniorenteams en een zaalvoetbalafdeling. Jeugdspelers hebben de toekomst en de opleiding van jeugdspelers is een belangrijke prioriteit binnen onze verening. De resultaten daarvan zien we terug in onze selectie. Die bestaat voor een groot gedeelte uit jonge Reuverse voetballers, die de afgelopen jaren vanuit de jeugd een basispositie hebben verdiend in de selectie. Hun gedrevenheid en leergierigheid zien we terug in de hoge trainingsopkomst.

Wij zijn voor het seizoen 2022-2023 en verder op zoek naar een gedreven hoofdtrainer voor onze hoofdmacht, die nu speelt in de 4e klasse zondag. De trainer/coach die we zoeken is bedreven in het werken met, en door ontwikkelen van jonge(re) voetballers om zo verder te bouwen aan een competitief team. Een team met een herkenbare speelstijl met plezier en vertrouwen als basis. Het is onze ambitie om samen met jou de uitdaging aan te gaan om aan een team te werken met eigen opgeleide spelers. Onze ambitie is om mee te spelen voor de prijzen in de vierde klasse.

Wij zoeken een hoofdtrainer die:

• Minimaal in het bezit is van een geldige licentie UEFA C.
    • Ruime ervaring en geduld heeft met het opleiden en inpassen van jeugdspelers.
    • Communicatief vaardig is en mensen kan verbinden.
    • Initiatief neemt en daadkrachtig is.
    • Normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan.
    • Leiding geeft aan zijn staf.
    • Een inspirator is voor de selectie en alle betrokkenen.
    • Het geven van training aan het 1e elftal op 2 avonden in de week.
    • Het coachen/begeleiden van het 1e elftal op wedstrijddagen.
    • Goede contacten onderhoudt met de trainer van het tweede elftal en JO19-1.
    • Regelmatig een wedstrijd bezoekt van de JO19-1. En waar mogelijk is ook het 2e elftal
    • Oog heeft voor het verenigingsbelang.
    • Beschikt over een kwalitatief goed netwerk in de regio.

Wat wij bieden:

• Uitstekende trainingsfaciliteiten.
    • Goede ondersteuning van het Bestuur en Technische-commissie.
    • De ruimte en autonomie om planmatig verder te bouwen aan een competitieve selectie.
    • De ruimte om zelf je staf samen te stellen (uiteraard in overleg)
    • Een professionele medische staf.
    • Een passende financiële vergoeding.

Heb jij interesse en ben jij de trainer/coach die we zoeken om deze jonge, enthousiaste en leergierige groep te trainen en coachen, laat het ons dan weten en stuur een email naar voetbalzaken@vvreuver.nl t.a.v Mickel Ottenheim