• V.V. Reuver contracteert nieuwe trainer voor het 2e elftal

Het bestuur heeft met Ruud Sniekers een contract afgesloten voor het trainen en begeleiden van het 2e elftal van onze vereniging. Het contract loopt tot de zomer van 2021.

Wij zijn erg blij dat we voor het jonge elftal een ervaren en gedreven trainer hebben kunnen contracteren. Ruud hecht veel belang aan een goede samenwerking en aan spelvreugde bij zijn spelers. Hij is inmiddels gestart met zijn werkzaamheden.

Ruud heeft in het verleden 18 jaar als speler gevoetbald in het 1e elftal van Brevendia. Zijn trainersloopbaan begon in 2008 en liep van Brevendia via vv Hebes, sv Budel, fc Oda, vv SNA Montfort en svvh Heibloem naar v.v. Reuver.

Sinds anderhalf jaar is Ruud woonachtig in Reuver en wij hopen dat hij zich snel zal thuis voelen bij onze vereniging. Wij wensen hem veel succes.

Het bestuur.