• TSC’04 - Reuver

Zondag 25 november a.s. in Tegelen treffen twee teams elkaar die afgelopen zondag allebei wisten te winnen.

Reuver met 2-0 in de derby tegen Bieslo en TSC’04 met een grote 7-2 overwinning tegen Swalmen. Hetzelfde Swalmen waar Reuver een paar weken een heel moeizame wedstrijd speelde. Dat zegt al genoeg over TSC’04 dat prima meedraait in de top van onze klasse.

Reuver zal alles uit de kast moeten halen voor een goed resultaat, want TSC’04 is een team dat in een blakende vorm verkeerd. Een team met veel snelheid en individuele en technische kwaliteiten. Reuver zal het verdedigend moeten stellen zonder Mark Fusers en Bram Litjens die beiden geblesseerd zijn. Het gat tussen TSC’04 en Reuver op de ranglijst bedraagt 6 punten, waardoor Reuver zich nu in de middenmoot bevindt en TSC’04 meedoet in de top. Bij winst kan Reuver zijn plek in de middenmoot verstevigen en afstand nemen van de gevarenzone. TSC’04 zal bij winst in de top drie terechtkomen en zich verder mengen in de titelstrijd aangezien de achterstand op koploper SVC2000 slechts 3 punten betreft. Koploper SVC2000 heeft in deze competitie totnogtoe slechts 1 wedstrijd verloren en dat was enkele weken geleden tegen …… TSC’04!!!!  Reuver1 is dus gewaarschuwd.

Ook dit affiche voor zondag stond in het verleden altijd garant voor doelpunten, dus toeschouwers en supporters van beide clubs zullen zondag na 16.15 uur normaliter altijd kunnen napraten over de gemaakte goals. En uiteraard hopen we dat de Reuver supporters meer hebben om over na te praten dan de Tegelse supporters zodat Reuver 1 de punten mee naar Sportpark Dijckerhof kan nemen!!!