TSC 04-1-Reuver 1 Ruststand 0-1 Eindstand 3-1
    Vandaag hadden we de zware uitwedstrijd tegen TSC 04-1. Na 8 minuten voetballen kreeg TSC 04 een geweldige kans om op voorsprong te komen maar de bal werd buiten bereik van Etienne Ottenheim naast geschoten. Reuver nam daarna het initiatief en trok de wedstrijd naar zich toe met goede combinaties en goed voetbal. In de 28e minuut kreeg Reuver de kans op een 0-1 voorsprong maar de keeper van TSC 04 moest 2 maal redding brengen. TSC 04 was wel gevaarlijk met de counters maar de verdediging van Reuver hield stand. In de 38e minuut kwam Reuver toch op voorsprong een aanval over 4 schijven kwam bij Ivo Sillen en die liet deze kans niet onbenut en scoorde fraai de 0-1.Met deze stand gingen beide partijen rusten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld Reuver volop de aanval en TSC 04 gokte op de counter en in de 47e minuut was het bijna raak voor TSC 04 een speler van TSC 0 werd diep gestuurd en kwam alleen voor Etienne Ottenheim maar deze kon het schot net met zijn voet tot corner verwerken. In de 60e minuut kwam TSC 04 op gelijke hoogte 1-1. Even daarna werd er hands gemaakt in het strafschopgebied van TSC 04, de scheidsrechter wees direct naar de stip en kon Bart Van Buggenum Reuver op voorsprong zetten, maar zijn schot werd gekeerd en bleef de stand 1-1. Reuver was aangeslagen en even daarna kwam TSC 04 uit een counter op een 2-1 voorsprong. Reuver probeerde er nog alles aan te doen om er nog een gelijkspel uit deze wedstrijd te slepen, maar toen TSC 04 in de 82e minuut er nog 3-1 van maakte was de wedstrijd gelopen.

Er werd vandaag goed gevoetbald vooral de eerste helft was Reuver toch de betere ploeg. Volgende week komt EMS op bezoek ook weer een lastige tegenstander maar met het getoonde spel van vandaag is er van alles mogelijk.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER