• Trainingsschema 2019/2020

De trainingen ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen staan weer voor de deur. Op dinsdag 6 augustus aanstaande start de selectie met de trainingen. Voor alle overige teams beginnen de trainingen vanaf maandag 12 augustus 2019. Wanneer de afzonderlijke teams na deze datum precies starten is afhankelijk van de trainer. Hij/zij zal zijn team daarvan op de hoogte stellen.
    Op welke avonden en tijdstippen de teams gedurende het komende seizoen gaan trainen, op welk veld en in welk lokaal de spelers zich kunnen omkleden is in het trainingsschema terug te vinden.

Dan nog de volgende dringende oproepen om rekening mee te houden:
    • tot 1 september 2019 mogen de doelgebieden op de velden NIET worden gebruikt. De vereniging beschikt over voldoende mobiele junioren- en seniorendoelen om op andere delen van de trainingsvelden te gebruiken.
    • Na elke training dienen alle materialen te worden opgeruimd en de doelen dienen naast de trainingsvelden te worden geplaatst, zodat het maaien van het gras zonder hinder kan plaatsvinden.
    • Tussen de eerste tranche aan trainingen van de jongste jeugd en de tweede tranche van de oudere jeugd, dames en senioren is slechts weinig tijd ingepland. In het trainingsschema is rekening gehouden met het beperkte aantal kleedlokalen, en verlichte velden en met allerlei voorkeuren ten aanzien van trainingsuren. Houd daarom rekening met elkaar door tijdig de trainingen te beëindigen en zo snel mogelijk te douchen en om te kleden, zodat de kleedlokalen beschikbaar komen voor de volgende teams.
    Alvast dank voor jullie medewerking.

Het bestuur.