• Reuver - SV Roggel

Zondag 2 december a.s. komt VV Roggel op bezoek op sportpark Dijckerhof. Roggel heeft afgelopen zondag verdienstelijk gelijkgespeeld tegen Horn terwijl Reuver tegen een onverdiende nederlaag aanliep in Tegelen tegen TSC’04.

Vorig seizoen wist Reuver niet van Roggel te winnen; zowel uit in Roggel als thuis in Reuver wist Roggel er met de punten van door te gaan.
    Je zou een beetje mogen spreken van een “Angstgegner” voor Reuver 1. De hoogste tijd dus om daar verandering in aan te brengen.

Reuver mist zondag in ieder geval Bram Litjens en Sjoerd Smits vanwege blessures. Hopelijk is Mark Fusers weer inzetbaar. Het zijn drukke tijden voor de medische staf van VV Reuver.

Zowel Roggel als Reuver zullen er alles aan doen om de overwinning te pakken en daarmee wat lucht te krijgen en onderin weg te blijven. Qua punten en ook wat doelsaldo betreft ontlopen Roggel en Reuver elkaar nauwelijks en belooft het dus een spannende wedstrijd te worden.

Hopelijk mag ons 1e elftal, net zoals bij de vorige thuiswedstrijd, weer rekenen op de steun en aanmoedigingen van de Reuver supporters in een wedstrijd waarin ons 1e elftal probeert af te rekenen met de geschiedenis van afgelopen seizoen tegen Roggel. Reuver is gewaarschuwd voor deze tegenstander die een sterk collectief koppelt aan individuele kwaliteiten.