• SV Panningen 1 winnen eerste competitie wedstrijd van Reuver 1

SV Panningen 1-VV Reuver 1 Ruststand 1-1 Eindstand 6-2
    Onder ideale omstandigheden en onder een zomers zonnetje begonnen Panningen en Reuver aan hun eerste competitie wedstrijd’
    In het begin van de wedstrijd was het even aftasten beide ploegen kregen wat kansjes maar men moest wachten tot de 32e minuut toen het eerste doelpunt viel. Er ging een overtreding van Panningen aan vooraf. Donnè v/d de weide nam de vrije trap van buiten de 16 meter en schoot de bal onhoudbaar voor de keeper van Panningen in het doel 0-1, dat was een geweldige opsteker voor Reuver. Daarna was het toch Panningen dat de wedstrijd naar zich toe trok in de 38e minuut kon Etienne Ottenheim nog een doelpunt voorkomen maar in de 40e minuut kwam Panningen toch op gelijke hoogte 1-1. Met deze stand gingen beide partijen rusten.

Na de rust nam Panningen toch het heft in handen maar de kansen die men kreeg kon men niet benutten. Reuver kwam zelfs in de 52e minuut op 1-2 een counteraanval werd vanaf rechts geweldig door Jelco Franssen voorgezet en Erkan Yacizi maakte er 1-2 van. Lang kon Reuver niet van de voorsprong genieten een paar minuten later werd het alweer 2-2. Even daarna weer een gevaarlijke aanval van Panningen en kwam Panningen voor het eerst in deze wedstrijd op voorsprong 3-2. In de 64e minuut brak een speler van Panningen door tot in het strafschopgebied zijn schot op doel werd nog gekeerd door Etienne Ottenheim maar de terug springende bal kwam ongelukkig tegen het lichaam van Sander Bongers en verdween in het doel 4-2. Reuver was aangeslagen en uit de volgende aanval was het al 5-2 maar daar zat toch wel een buitenspel luchtje aan. De laatste minuut van de wedstrijd kreeg Panningen nog een corner en deze wed bekwaam afgerond 6-2 dit was tevens de eindstand.

Men zag de eerste helft dat beide partijen gelijk aan elkaar gewaagd waren, de 2e helft was Panningen toch wel beter en won deze wedstrijd dan ook verdiend.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER