Sponsoren in the spotlight

Onze vereniging is trots op zijn trouwe sponsoren en zet ze dan ook graag eens even in het zonnetje.
    Als bordsponsor zijn borden op zijn tijd ook wel eens aan vernieuwing toe zeker als je al heel lang trouw betrokken bent als bordsponsor bij de vv Reuver. Deze week mochten we dan ook enkele borden vervangen de een omdat die echt wel aan vervanging toe was en de andere omdat de bedrijfssituatie al enige tijd geleden was veranderd.

Luxor is de service-bioscoop die natuurlijk iedereen kent. Aan de markt in Reuver een filmpje pakken wie doet dat niet op zijn tijd en natuurlijk is er ook volop gezelligheid in het restaurant en op het prachtige terras. Lekker eten of gezellig een drankje pakken het kan er allemaal.

Luxor is al vele jaren trouwe sponsor van de VV Reuver en een prachtig nieuw reclamebord langs het hoofdveld kan er ook voor de komende jaren weer tegen.

Kupers Touringcars is een nieuwe naam lang het veld van vv Reuver, een nieuwe sponsor en toch ook weer niet. Kupers Touringcars heeft alweer enkele jaren geleden Litax overgenomen en het was nu wel aan de tijd om het oude Litax bord te vervangen.

Kupers Touringcars verzorgt niet alleen vakantiereizen en dagtrips maar is nog op tal van andere vlakken actief. De voetbal wereld is ook sterk verbonden met Kupers zo worden veel supportersgroepen door Kupers vervoerd maar ook de spelersbussen van PSV, Fortuna Sittard, RKC en Willem II zien er prachtig uit en laten de sterke band zien tussen het bedrijf en de voelbalsport.

Weliswaar heeft er na de overname een centralisatie plaats gevonden en is Weert nu de dichts bij vestiging van Kupers Touringcars maar de band met vv Reuver is er nog steeds als langjarige sponsor van onze vereniging zijn we er trots op dit bedrijf in onze sponsorgroep te hebben.

Foto:  Bram Litjens, voormalig selectiespeler en tegenwoordig actief in de lagere elftallen als vertegenwoordiger van Kupers Touringcars en voorzitter Dieter van Gortel bezegelen de nieuwe overeenkomst voor de komende jaren achter het prachtige nieuwe bord van Kupers Touringcars.
    Foto:  Ben Jacobs.