• Sensationeel zege van Reuver tegen TSC 04

Reuver 1 ?? TSC-04 1 Ruststand 5 -2 Eindstand 8 -3

Beide teams hadden belang bij een goed resultaat in deze wedstrijd. Reuver om de dans te kunnen ontspringen voor het spelen van nacompetitie en TSC om aansluiting te blijven houden voor een 2e plaats in de eindrangschikking.

De wedstrijd begon sensationeel. In de 5e minuut werd het 1-0 voor Reuver door een eigen doelpunt van TSC04. Het antwoord van TSC liet niet lang op zich wachten (1-1) en een 10 minuten later nam Reuver wederom de leiding door Tim Lenssen. Wie gedacht zou hebben dat Reuver deze stand even vast kon houden, kwam bedrogen uit. In de 24e minuut lag de gelijkmaker weer in de touwen 2-2, waarbij de achterhoede van Reuver niet bij de les was en de aanvallers van TSC niet voldoende afdekte. Het spel golfde op en neer en de inzet met name aan de kant van Reuver was groot. Het was toch weer Reuver, dat een voorsprong nam door Bart van Buggenum (3-2). Een grotere uitslag lag voor de hand. Het was wachten op de gelijkmaker. Deze kwam er niet en in 40e en 45e minuut verhoogde Reuver de stand zelfs naar 5-2 door doelpunten van wederom Bart van Buggenum (penalty) en Sjoerd Smits. Bij TSC zorgde dit voor enige frustratie, waardoor de scheidsrechter gedwongen werd enige malen in te grijpen. In de stand veranderde niets meer, waardoor met 5-2 de rust werd bereikt.

Wat iedereen verwachtte in de 2e helft gebeurde ook. TSC nam het initiatief om zo snel mogelijk deze achterstand in te lopen. De aanvallen waren echter te onnauwkeurig om tot een goede afronding te komen. Naar gelang de wedstrijd vorderde kreeg Reuver meer ruimte op het middenveld en werden de mogelijkheden om gevaarlijk te worden groter. Het moet gezegd worden, dat Reuver effectief met de kansen omsprong, hetgeen al snel leidde naar een ongekende 6-2 voorsprong (doelpunt Tim Lenssen). Hiermee was feitelijk het verzet van TSC gebroken. Na de 7-2 (Erkan Yazici) kon TSC de achterstand nog verkleinen tot 7-3. Verder liet Reuver het niet komen. Het slotakkoord was toch nog voor Reuver, dat via Jorn Huys de 8-3 liet aantekenen. Zijn kopbal over de te ver uit zijn doel staande TSC keeper was onhoudbaar.

Al met al een verdiende overwinning voor Reuver. Met veel inzet en goed voetbal werden 3 belangrijke punten binnen gehaald. Aangezien ook Belfeldia zijn wedstrijd tegen SVC2000 won, blijft Reuver nog 4 punten boven de nacompetitie streep en zullen uit de komende 2 wedstrijden tegen EMS en Koningslust nog 3 punten gehaald moeten worden om veilig te zijn.
    Veel succes daarbij!

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER