• SC Leeuwen pakt punt bij Reuver

Reuver moest vandaag weer inhalen en nu was Leeuwen de tegenstander. Deze ploeg staat onderaan in onze competitie, maar Reuver heeft het meestal heel lastig tegen deze laagvlieger en zo ook deze wedstrijd. Weer was het Reuver dat in de eerste minuten een geweldige kans kreeg om op voorsprong te komen maar deze kans werd helaas gemist. In de 12e minuut was het toch Leeuwen dat door een groot misverstand in de verdediging van Reuver op een 0-1 voorsprong kwam. Reuver was even aangeslagen maar ging daarna volop ten aanval en er kwamen grote kansen vooral vanaf de 25e tot de 30e minuut had Reuver zeker moeten scoren. Men kreeg kans op kans maar die werden niet verzilverd waardoor men met een 0-1 achterstand ging rusten.

Na de rust zette Reuver nog meer druk op de verdediging maar SC Leeuwen hield stand. SC leeuwen beperkte zich tot tegenhouden en iedere bal werd blindelings naar voren getrapt, wat ook leidde tot enkele kansjes. Een half uur voor het einde werd Jorn Huijs gewisseld en kwam Donnè v/d Weide in de ploeg. De beste kans op de gelijkmaker was toch voor Bart van Buggenum. Na een fraaie aanval over vier schijven kwam de bal in het strafschopgebied bij Bart terecht maar van dichtbij kon hij niet scoren. 5 Minuten voor het einde van de wedstrijd was het toch eindelijk raak uit een aanval van Reuver toen de bal bij de vrijstaande Donnè v/d Weide terechtkwam en deze beheerst de 1-1 scoorde. Reuver probeerde de laatste minuten nog de winnende goal te maken maar dat lukte niet meer en bleef de stand 1-1.
    De teleurstelling na de wedstrijd was groot, maar het positieve van deze wedstrijd was dat we veel kansen creëerden om te scoren waaruit we echter te weinig rendement haalden.

Zondag komt Kessel op bezoek, een sterke tegenstander die op dit moment op de 2e plaats staat in onze competitie. Heel veel succes!

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER