• Roy Neuen stopt als trainer van het 1e elftal van v.v. Reuver

Roy Neuen stopt na dit seizoen als trainer van het 1e elftal van v.v. Reuver. Roy is de afgelopen drie jaren actief geweest als hoofdtrainer en heeft onlangs aan het bestuur kenbaar gemaakt dat hij aan het einde van dit seizoen stopt.

Wij respecteren het besluit van Roy, maar vinden de beslissing wel jammer. Roy is vele jaren als jeugdtrainer actief geweest, is een fijn persoon om mee samen te werken en hij is een echt verenigingsmens. Toen de vereniging in 2019 onverwachts zonder hoofdtrainer kwam te zitten, was Roy bereid om de selectie te gaan trainen.

De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk. Een aantal ervaren spelers stopte, jeugdspelers moesten in de selectie worden ingepast en door de Coronamaatregelen werden wedstrijden en trainingen voor langere tijd stilgelegd.

Toch is Roy erin geslaagd om te bouwen aan een nieuw team, waarin de spelers zich prima hebben kunnen door ontwikkelen en jonge spelers de kans hebben gegrepen om een basisplek in het 1e elftal te bemachtigen. De opdracht aan de nieuwe trainer zal zijn om het ingezette proces verder gestalte te geven.

Wij hopen dat Roy met zijn staf en spelers in de tweede helft van het seizoen nog mooie resultaten mogen behalen om in de middenmoot van de 4e klasse te eindigen.

We bedanken Roy voor zijn inzet in de afgelopen jaren en gaan met hem in gesprek om hem ook in de toekomst te behouden voor onze vereniging.

Het bestuur.