• Reuver wint verdiend de Maasderby tegen Kessel

Reuver won vandaag zijn 2e wedstrijd dit seizoen ditmaal was Kessel de tegenstander de wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning

Reuver begon goed aan de wedstrijd men zette Kessel vanaf het begin van de wedstrijd onder druk in de 12e minuut viel het eerste doelpunt. Uit een gevaarlijk aanval kwam de bal bij Donnè v/d Weide die plaatste de bal naar Bart van Buggenum en deze scoorde de 1-0. Kessel kwam onverwacht op 1-1 een duwfout van Mark Fusers in het strafschopgebied werd door de goed leidende scheidsrechter bestraft met een strafschop Remco Paulissen plaatste de bal onhoudbaar achter Narmo Bol. Een paar minuten later scoorde Erkan Yacizi vanaf rechts plaatste hij de bal met zijn linkerbeen haarzuiver in de linker bovenhoek. In de 38e minuut had Reuver de wedstrijd op slot kunnen gooien een geweldige kans werd door Tim Lenssen gemist en ging met een 2-1 voorsprong voor Reuver rusten.

In de 2e helft was het toch Kessel die het meeste bal bezit had. Men probeerde de gelijkmaker te forceren en kreeg ook wel wat kansen maar de verdediging van Reuver hield stand wat Kessel ook probeerde. Narmo Bol moest wel enkele fraaie reddingen verrichten. Het bleef wel spannend tot de laatste seconde van de wedstrijd maar Reuver kon de voorsprong vasthouden en won deze belangrijke wedstrijd met 2-1.

Over de hele wedstrijd genomen Had Reuver de eerste helft wel een overwicht en het meeste bal bezit en kreeg men ook de beste kansen. De 2e helft was het toch Kessel die het meeste balbezit had. Reuver won deze wedstrijd wel verdiend en zette een goed stap naar de middenmoot.
    Volgende week gaan we op bezoek bij GKC/RKHVC. Wij mogen deze tegenstander helemaal niet onderschatten. Wij wensen jullie veel succes

Voor de diavoorstelling en foto's klik HIER