• Reuver wint verdiend bij TSC 04

TSC 04-Reuver Ruststand 2-1 Eindstand 2-5
    Onder zomerse omstandig heden was vandaag de hele belangrijke wedstrijd tegen TSC 04. Reuver begon goed aan de wedstrijd en kwam na 3 minuten al op voorsprong uit een gevaarlijke aanval kwam de bal bij Erkan Yacizi en deze plaatste de bal in de uiterste hoek kansloos voor de keeper van TSC 04 dat was een vroege voorsprong 0-1. Even daarna kreeg Ivo Sillen nog een grote kans op 0-2 maar deze werd gemist. In de 12e minuut kwam TSC 04 op gelijke hoogte een schot op doel werd in eerste instantie nog gekeerd door Jordy Vosbeek maar de terugspringende bal kwam voor de voeten van een speler van TSC 04 en werd onhoudbaar ingeschoten 1-1. In de 41e minuut kwam TSC 04 uit een strafschop op 2-1 en met deze stand gingen beide partijen rusten.

Na de rust werd Reuver gevaarlijker en in de 55e minuut was het Donnè van de Weide die de gelijkmaker scoorde. 2 minuten later was het weer Donnè van de Weide die scoorde uit een gevaarlijke aanval vanaf links wipte hij de bal over de keeper van TSC 04 in het doel 2-3. TSC 04 was aangeslagen. In de 82e minuut kreeg Reuver een corner die werd kort genomen door Pim Reijnen die plaatste de bal naar Erkan Yacizi die vanaf buiten het strafschopgebied met een geweldig schot de keeper van TSC 04 kansloos liet 2-4. In de 89e minuut kwam Reuver zelfs op 2-5 door weer een doelpunt van Erkan Yacizi en won Reuver deze zeer belangrijke wedstrijd.

Doelpuntenmakers Donnè v/d Weide 2 maal en Erkan Yazici 3 maal

voor de fotos van deze wedstrijd klik HIER

Verslag en fotos Ton Ravier