• Reuver wint met grote cijfers van Koningslust

Reuver 1-Koningslust 1 Ruststand 3-0 Eindstand 7-1
    Er stond vandaag heel veel op het spel Koningslust is de rode lantaarndrager en Reuver staat er net boven met 1 punt meer als Koningslust

Reuver begon goed aan de wedstrijd er werd met heel veel inzet gespeeld en na 6 minuten spelen kwam Reuver dan ook op voorsprong Ivo Sillen was de doelpuntenmaker. In de 11e minuut een gevaarlijke aanval van Reuver over rechts de bal kwam bij Erkan Yazici die speelde de bal naar Bart van Buggenum en die haalde vernietigend uit 2-0. Koningslust kon daar weinig tegenover stellen, In de 32e minuut kreeg Reuver op Rechts een corner die werd door Erkan Yazici regelrecht in het doel geplaatst 3-0 met deze stand gingen beide partijen rusten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld als voor de rust Reuver speelde met veel inzet en in de 54e minuut scoorde Erkan Yazici de 4-0. In de 60e minuut kwam Koningslust op 4-1 uit een vrije trap werd er gescoord. Reuver was niet aangeslagen en in de 64e minuut kreeg Reuver een corner op links Donnè v/d Weide plaatste de bal naar Ruud Zegers die de scoorde de 5-1. In de 67e minuut maakte Koningslust een grote fout die door Donnè v/d Weide werd afgestraft 6-1. In de 84e minuut werd Donnè v/d Weide gevloerd in het strafschopgebied en dat betekende een strafschop die door Mark Fusers werd benut 7-1 dit was tevens de eindstand.

We hebben vandaag een goed spelend Reuver gezien met veel inzet en werklust met die inzet kan men ook wedstrijden winnen vandaag hebben we goede zaken gedaan en dat geeft moed voor de toekomst.

Voor de diavoorstelling en de fotos klik HIER