• Reuver Vr1 winnen verdiend van SV Heythuysen Vr1

Wedstrijd verslag Reuver Vr1 - S.V Heythuysen Vr1
    We begonnen aan de wedstrijd met heel wat wijzigingen doordat we een grote selectie hebben en de dames aan elkaar gewaagd zijn . We rouleren door en zo krijgt iedereen speelminuten De eerste minuten waren slordig en we kwamen vooral in de Problemen met de omschakeling omdat de tegenstander een vrouwtje meer op Middenveld had staan . Na wat kleine kansjes was Heythuysen die door een keepers fout van onze demi op 0-1 achterstand kwamen. Wij geven nooit op en wisten dat we kwaliteit hadden en we krijgen onze kansen wel . Na een mooi afstand schot van kaily kwamen we op gelijke hoogte en ze maakte er 1-1 van. Na de rust in de 2 de helft begonnen wat meer te voetballen en kregen we de kansen. Na een overtreding rond de 20 meter legde kaily de bal neer en haalde snoei hard uit en schot de bal boven in het doel 2-1 Reuver Snel daarna kregen we de smaak te pakken en maakte onze aanvoerster richelle door een mooi afstand schot onderkant lat de 3-1 binnen De trainer wisselde nog Judith en Ayke om voorin nog gevaarlijker te zijn en Ayke maakte er gelijk gebruik van en scoorde ook haar goal 4-1 Reuver deed daarna wat rustiger aan en Heythuysen maakte er gebruik van 4-2 . Na wat mooie reddingen van demi bleef het bij deze stand . Door onze inzet en krachten hebben we als team gestreden en 2 de helft kansen benut . 3 gespeeld 3 gewonnen en zondag wacht VVV’03 Ook daar gaan we voor de volle winst.
    Voetbal groeten de trainer