• Reuver Vr1 winnen van de Kampioen Sparta Vr1

Reuver Vr1 speelde vandaag tegen de kampioen van deze competitie Sparta Vr1. Deze tegenstander heeft deze competitie nog niet verloren. Onze dames begonnen fel aan de wedstrijd er werd goed gevoetbald en Reuver was ontzettend gevaarlijk over de vleugel. Sparta kon daar heel weinig tegenoverstellen en had het geluk dat de keepster alles uit de kast moest halen om haar doel schoon te houden. Halverwege de eerste helft kwam Reuver op een 1-0 voorsprong. Uit een gevaarlijke aanval vanaf rechts kwam de bal in het strafschopgebied. Kaily Beckers maakte het bekwaam af, 1-0. Dit was tevens de ruststand.

Men verwachte dat Sparta in de 2e helft wel wat meer druk zou zetten maar Reuver bleef de gevaarlijkste ploeg. Toch scoorde Sparta wel uit een aanval maar die werd door de goed leidende scheidsrechter terecht voor buitenspel afgekeurd. Reuver bleef druk zetten en uit een gevaarlijke aanval vanaf links kwam de bal bij Anouk Wilms die deze kans verzilverde in een voorsprong van 2-0. Toch kwam Sparta nog even terug in de wedstrijd, een aanval vanaf links werd tegen de paal geschoten de terug springende bal kreeg Richelle Dorssers verkeerd op haar schoen en verdween in het doel. Sparta probeerde nog de gelijkmaker te forceren maar de verdediging van Reuver hield stand en zo wonnen onze dames met 2-1.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER