• Reuver Vr1 Winnen hun eerste Competitie Wedstrijd

Vandaag begon voor onze dames de competitie met een thuisduel tegen MMC Weert VR1. Na alle tegenslag die we in de beker hebben gehad een mooi moment om dat vandaag met een mooi resultaat te doen vergeten. De wedstrijd was een paar seconde bezig en de bal lag al in het netje, 1-0. Jamie was met een verwoestend afstandsschot trefzeker. Dit smaakte uiteraard naar meer. Onze dames bleven de aanval zoeken en drongen MMC Weert VR1 massaal terug op de eigen helft. Dit resulteerde in flink wat kansen waardoor de score al snel had kunnen en moeten oplopen. Een daarvan was een schot van Kaily op de lat na een kwartier spelen, dit had een beter lot verdiend. Onze gasten uit Weert zijn amper op onze helft geweest en er werd dan ook niets weggeven waardoor we gingen rusten met een 1-0 voorsprong.

De tweede helft kwam MMC Weert VR1 ietsjes beter in de wedstrijd waardoor het spel iets meer op en neer ging. Maar echt in de problemen kwamen onze dames niet. Af en toe werd er eens een speldenprik uitgedeeld door MMC Weert VR1. Na een uur spelen was het Jamie die met een mooie pass Ayke op rechts wegstuurde, ze nam de bal goed aan en ronde goed af, 2-0. Dit was op dit moment dik verdiend en een mooie beloning voor het goede spel van onze dames. In de 72e minuut deed MMC Weert VR1 toch eventjes iets terug. De spits kwam in balbezit, draaide goed weg en schoot vanuit de draai vanaf 20 meter raak, 2-1. Kort hierna werd er nog een doelpunt van ons afgekeurd, Kaily gaf vanaf links een prima pass op Ayke die knap inschoot, 3-1. Maar er werd gevlagd en gefloten voor buitenspel. Dit mocht echter de pret niet drukken, de eerste overwinning in de competitie is een feit. Een prima resultaat en een dik verdiende zege!

Klik HIER voor de afbeeldingen