• Reuver vr1 winnen eerste thuis wedstrijd

  Wedstrijdverslag 03-10-2021 VR1 Vv Reuver 4– 2 VR2 Merefeldia/Eindseboy's

  Na een onstuimige nacht met veel wind en regen was het afwachten of het zondagmorgen 3 okt de thuiswedstrijd wel doorgang zou vinden. We konden om 11,00 u de aftrap doen en de strijd om 3 punten kon beginnen.De opbouw en gesloten staan was het startpunt van de strategie en in 2e minuut kwam Silvanna in balbezit net op de 16 ,tot 3x toe werd de tegenstander uitgekapt door haar
  en haar verdekt schot verdween in de lange hoek.1- 0.op een of andere manier vielen we weer terug in het spel dat ons door de trainer niet was opgedragen.in de wedstrijdbespreking werden duidelijk de lijnen uitgezet en de taakverdeling die er bij hoort. Comb. Merefeldia/eindseboy's kreeg meer en meer grip op de wedstrijd en creëerde zelfs goeie kansen. Via een corner tegenstander die door de wind het laatste zetje kreeg werd de verdiende gelijkmaker op het bord gezet.1 – 1 tevens ruststand.

  De Dames werden met de neus op de feiten gedrukt en duidelijk gemaakt dat dit niet is wat we willen.de ruimtes klein houden en mee schuiven zodat de tegenstander de mogelijkheden om het spel te maken ontnomen worden.55e min Jamie afstand schot 2 – 1 en zette ook de 3 – 1 op het bord voor Reuver. We hadden nu veel meer van het spel, gingen kort zitten en tegenstander kreeg nauwelijks kans om de zijkanten te bereiken. Na een prachtige combinatie in de 70e waarbij Richelle in de ruimte werd aangespeeld kwam de 4 – 1 door haar op het bord. Het was nu nog de wedstrijd niet meer uit handen geven, en toch kregen we in de 82e min een tegentreffer wat niet had gehoeven.
  Matige 1e helft en een dominerende 2e helft bracht ons de verdiende overwinning.


  Gefeliciteerd Dames