• Reuver Vr1 winnen eerste competitie wedstrijd

26 september 2021 Competitie Start VR 1 Vv Reuver uit naar Brevendia (Stramproy)

uitslag VR 1 Brevendia 2-3 VR1 Vv Reuver

Vertrek 8.45 u richting Stramproy waar om 10.30 u de aftrap plaatsvond.

Vol vertrouwen op een positieve uitslag gingen we de kleedkamer in om ons voor te bereiden
    Niet veel later werd ons een vrije trap op 25 meter van het doel tegenstander toegekend.
    Jamie legde de bal goed voor haar poging en tekende de 0-2 met een prachtig afstandsschot.
    Reuver liet het compact middenveld iets vieren en daar maakte Brevendia meiden gretig gebruik van om hun snelle buiten spelers aan het werk te zetten.we werden mede hierdoor ook slordig in de duels en passing, door een snelle uitbraak brevendia kregen we de tegentreffer te verwerken die niet nodig was,keepster Demi kwam nog goed uit maar de bal werd vakkundig binnengewerkt 1-2.
    We kwamen steeds meer onder druk te staan en brevendia kon vanuit middenveld goed combineren
    gevaarlijk worden.Door een hoekschop viel de 2-2 waar we niet goed uitzagen mbt opstellen.de bal werd tussen 3 reuverse binnegekopt.

2e helft hadden we weer het spel van begin 1e helft
    te pakken en er werd voor iedere meter gestreden door de meiden.door onderling positieve coaching
    van een aantal meiden aan reuverse zijde kregen we weer goeie mogelijkheden om te scoren.via een skrimmitsch voor het doel tegenstander tikte Jenny de bal tussen keeper en paal binnen 2-3.
    verdiend omdat we op dat moment de betere ploeg waren.Brevendia toonde veerkracht en kwam via div uitbraken en schoten op doel gevaarlijk terug jammergenoeg was het geluk niet aan hun zijde die morgen en trokken we de 2-3 over de streep met wel een erg lange 2e helft (scheids had schijnbaar een andere tijd van speelduur) is altijd lekker als je in de 1e comp.wedstr. De 3 punten pakt.

Dames gefeliciteerd ….. jullie hebben er samen hard voor moeten werken.