• Reuver Vr1 verslaan Linne Vr1 met grote cijfers

Op deze koude zondag kregen we vandaag bezoek van Linne VR1. Een ploeg die momenteel de derde plek op de ranglijst bezet. Ook weer een tegenstander waar we er vol voor moeten gaan om zo de drie punten in de wacht proberen te slepen en om de aansluiting te kunnen behouden met de ploegen bovenin. En er vol voor gaan dat deden onze dames vanaf het eerste fluitsignaal. Er kwamen al gelijk enkele goede kansen voor Reuver VR1 en na zeven minuten wedstrijd werd dit dan ook bekroond met de 1-0. Het was Jamie die met een prachtig afstandsschot de score wist te openen. Twee minuten later kon de keepster van Linne VR1 voor de tweede keer vissen, Juani draaide goed weg van haar tegenstander en schoot de 2-0 binnen. Een bliksemstart van Reuver VR1. En hier bleef het niet bij want na 15 minuten gaf Mirthe een mooie pass op Jamie die prima afrondde, 3-0. Diezelfde Mirthe was in de 22e minuut ook de aangeefster toen Juani, met haar tweede doelpunt vandaag, de 4-0 binnen werkte. Linne VR1 was het even helemaal kwijt en kwam er niet aan te pas. En ook de 5-0 liet niet lang op zich wachten. Na 28 minuten kreeg Judith de bal en ze haalde verwoestend uit, vol in de bovenhoek. Een juweel van een doelpunt. Toch was er na 38 minuten nog even een speldenprikje van onze gasten uit Linne waardoor het 5-1 werd. Maar het verschil werd in de 44e minuut weer op vijf gezet toen Mirthe met haar derde assist Jamie wegstuurde en onze aanvoerster dit prima afmaakte, 6-1 een glaszuivere hattrick voor Jamie. Dit was tevens de ruststand op sportpark Dijckerhof.

De tweede helft waren er enkele wissels doorgevoerd bij Reuver VR1 en gingen we vrolijk verder met het maken van doelpunten. Ayke was nog maar net binnen de lijnen toen ze, op aangeven van Mirthe, in de 50e minuut voor de 7-1 zorgde. Hierna zakte we een beetje weg en kon Linne VR1 ook nog wat terugdoen, na precies een uur wedstrijd werd het dan ook 7-2. Maar echt onder de indruk waren onze dames hier niet van, en bleven er rustig bij. En dat werd in de slotfase dan ook beloond toen Jamie met een mooie assist Mirthe in de 86e minuut kon laten scoren, 8-2. En in blessuretijd kon er nog een keer worden gejuicht toen Mirthe met een kopbal, vanuit een hoekschop van Jamie, de 9-2 op het scorebord zette. Een prima resultaat van onze dames en een mooie opsteker voor alles en iedereen die Reuver VR1 een warm hart toedraagt. Super dames! En tevens het bewijs dat we een goede en brede selectie hebben met heel veel kwaliteit.