• Reuver veteranen winnen van SC Irene

Vandaag stond de wedstrijd tegen Irene op het programme waarmee was afgesproken dat ze na de wedstrijd zouden aanschuiven bij de BBQ.

Onder een stralend zonnetje en warm weer werd er begonnen en al snel was duidelijk dat het gras van Reuver ook iets aan de lange kant was, waardoor de bal al snel in vaart minderde. Na 5 minuten was het Ruud Lemmen die Dedry diepstuurde en uit zijn afgemeten voorzet hoefde Dennis alleen maar tegen de bal aan te lopen om voor de 1-0 voorsprong te zorgen.
    Hierna ontspon zich een rommelig duel met aan beide kanten ontzettend veel balverlies en foute passes.
    Irene kwam er ook een paar keer gevaarlijk uit maar had het vizier niet op scherp staan of Roy Hendriks stond op de goeie plek om het doel schoon te houden. Reuver kreeg ook een aantal kleine kansjes maar echt uitgespeelde kansen zaten er de eerste helft niet in.

Nadat beide teams verschillende keren hadden gewisseld begonnen we aan de 2e helft,waarbij het veldspel van beide teams niet veel beter werd dan in de 1e helft. Reuver was de 2e helft wel veel sterker maar miste te veel kansen en sommigen spelers waren voor het doel te hebzuchtig in plaats van af te spelen naar een ploegmaat die er veel beter voorstond. Irene kwam er ook nog een paar keer gevaarlijk uit maar meer dan een paar losse flodders werden er
    niet afgevuurd op het Reuverse doel. Verder was de zege van Reuver wel verdiend,maar het veldspel was net als de vorige week niet om over naar huis te schrijven.

Na de wedstrijd was er op het sportpark eerst nog de huldiging van Huub Kerkhoffs die 50 jaar lid is van de veteranen van VV Reuver, en van de voorzitter van de federatie een mooie oorkonde kreeg en de bijbehorende medaille die hij in een staande ovatie in ontvangst mocht nemen.

Om 20.00 uur zou de BBQ bij het heukske beginnen dus trok iedereen na de huldiging naar het
    Heukske,waar Frank en Heini de BBQ al goed opgewarmd hadden. Onder het genot van een pilsje en de nodige lapjes vlees werd het een gezellige en vooral late avond. De spelers van Irene maakten om 00.30 uur aanstalte om naar huis te gaan ,en langzaam verdwenen ze uit het zicht van het Heukske.

De volgende dag kregen we nog een bericht van Irene dat we bij de terugwedstrijd ook een BBQ kunnen verwachten.

Klik hier voor de foto's!