• Reuver vet. - RKMSV vet. 5-1 (2-1)

  Onder zomerse temperaturen moesten we vandaag aantreden tegen RKMSV dat vorig seizoen een sterke tegenstander was met veel fysiek geweld in de ploeg. In de warmingup kreeg Bart een bal op zijn duim die omknikte, maar met wat tape erom heen kon hij toch
  beginnen aan de wedstrijd. Na 2 minuten was het Smul die al naar de kant moest met een blessure aan de kuit, waarna beide ploegen begonnen met het rondspelen van de bal.

  Na een aftastend begin van beide ploegen was het Frank die na enkele minuten aanlegde voor een kanonskogel die echter buiten het bereik van de keeper net langs de paal scheerde. RKMSV kwam er daarna enkel keren gevaarlijk door via de linkerkant maar tot echte kansen kwam het echter niet. Enkele minuten later was het Frank die op de middenlijn aan een solo begon, enkele spelers passeerde en aangekomen bij de keeper deze op het verkeerde been zette, en zodoende met een bekeken schuiver voor de 1-0 voorsprong kon zorgen. Veel kansen kwamen er echter niet voor beide teams, maar 10 minuten voor de rust was het RKMSV dat na een snelle aanval opnieuw over links voor de gelijkmaker zorgde met een goed uitgespeelde goal. Enkele minuten later was het echter Oscar die vanaf de middenlijn op het doel af kon rennen, maar met 4 bloedhonden van Meijel achter hem aan moest hij maken dat hij bij het doel kwam en met een bekeken schuiver in de verre hoek liet hij de keeper inclusief de bloedhonden(verdedigers) vertwijfeld staan en tekende voor de 2-1 ruststand.

  Met 4 verse krachte begonnen we aan de 2e helft omdat er ook weer 2 spelers met een blessure waren uitgevallen. Na een mooie aanval over rechts was het Barry die met het hoofd bijna scoorde en de bal rakelings naast de kruising zag gaan.Bij een spaarzame
  tegenaanval kreeg de spits van Meijel een niet te missen kans op de gelijkmaker maar oog in oog met Bart moet hij gedacht hebben dat Bart de duim heeft omgeslagen en besloot om maar niet te hard te schieten en produceerde een heel slap rollertje die Bart met een hand kon oprapen. Hierna ging Reuver veel feller spelen en via een steekbal van Dennis kon Nicky vrij op het doel afrennen en met een afgemeten strakke voorzet behield hij het overzicht en kon De Vos bij de 2e paal met een strak schot in de verre hoek voor de 3-1 zorgen. Enkele minuten later was het Mackie die door De Vos diep werd gestuurd, de verdedigers eruit liep, toen de keeper passeerde en voor een leeg doel voor de 4-1 zorgde. Na nog 2 gemiste kansen aan onze zijde was was het Nicky die door Ruud de diepte in werd gestuurd en met zijn snelheid de achtehoede liet staan en vrij voor de keeper met een schot in de korte hoek voor de 5-1 zorgde. In de midddencirkel had Hen het gras weer mooi overal aangetrapt, en onder zijn goede leiding gebeurde er de laatste minuten niet al te veel meer. Meijel kon niet meer en Reuver vond het wel goed zo, en zodoende hebben we tegen deze fysieke en stugge tegenstander toch een mooie 5-1 zege geboekt.

  Klik hier voor de foto's