• Reuver verliest onverdiend

EMS 1 ?? VV Reuver 1 Ruststand 0-0 Eindstand 1-0
    Onder zomerse omstandigheden begon deze wedstrijd tussen de beide koplopers van de competitie. Beide elftallen hadden nog niet verloren. Er werd met heel veel inzet gespeeld. Het spel speelde zich hoofdzakelijk af op het middenvelden echt grote kansen waren er niet. Met de stand 0-0 gingen beide partijen de rust in.
    Direct na de rust was er een gevaarlijke aanval van Reuver maar het schot van Jorn Huijs ging net naast. In de 50e minuut werd een schot van buiten het strafschopgebied van Bart van Buggenum knap gered door de keeper. EMS kreeg ook kansen maar de verdediging van Reuver hield knap stand totdat in de 65e minuut Reuver een strafschop tegen kreeg. EMS maakte daar dankbaar gebruik van en scoorde onhoudbaar voor Etienne Ottenheim de 1-0. Reuver was helemaal niet aangeslagen en er kwamen kansen voor Reuver, die echter niet in een doelpunt konden worden omgezet. Een paar minuten voor het einde kwam Reuver bijna op gelijke hoogte. Een aanval over vier schijven kwam bij Bart van Buggenum, hij ging op de keeper af maar werd binnen het strafschopgebied onderuit gehaald. Strafschop zou men denken de scheidsrechter floot ook wel, maar legde de bal net buiten het strafschopgebied voor een vrije trap. Deze werd jammerlijk overgeschoten, zodat EMS met de kleinst mogelijke overwinning de wedstrijd kon afsluiten.

Over de hele wedstrijd genomen had Reuver zeker een gelijkspel verdiend, er werd met veel passie en inzet gespeeld en er waren kansen op een doelpunt. Jammer dat daar niet van kon worden geprofiteerd.
    Volgende week komt Koningslust op bezoek, ook weer een lastige tegenstander. Met de vechtlust en inzet, zoals die tegen EMS aan de dag werd gelegd, moet het zeker kunnen lukken.

Klik op HIER voor de foto's

Verslag en Foto's Ton Ravier