• Reuver verliest onverdiend tegen TSC 04

TSC 04-1-Reuver 1
    Ruststand 1-0 Eindstand 2-1

Onder zeer koude weersomstandigheden hadden Reuver en TSC’04 in de eerste helft moeite om tot verzorgde aanvallen te komen. De 2e helft was stukken beter.
    De wedstrijd was nog geen 10 minuten oud toen TSC uit een aanval op voorsprong kwam. Na een lange bal van achteruit werd de bal vanaf links voorgezet en ging richting 2e paal over keeper Etienne Ottenheim heen, de speler van TSC die achter hem stond kon er met een lange teen nog net bij en scoorde uit een moeilijke hoek de 1-0. Reuver probeerde het wel maar TSC was de eerste helft de iets betere ploeg en ging dan ook met die voorsprong rusten. Op basis van het veldspel misschien terecht, wat het aantal kansen betreft niet. Met name een mooie aanval over rechts en een daaropvolgende vrije kop kans voor Ruud had een beter lot verdiend.
    Na de rust een veel betere Reuver, men wist elkaar beter te vinden en na 5 minuten in de 2e helft scoorde Jorn Huijs de gelijkmaker 1-1. TSC was van slag en Reuver nam het heft in handen er kwamen voldoende kansen om op voorsprong te komen maar dat lukte niet. 10 minuten voor het einde kreeg TSC een dubieuze stafschop en deze werd onhoudbaar ingeschoten 2-1. De laatste 10 minuten probeerde Reuver nog de gelijkmaker te forceren maar het lukt vandaag niet om de verdiende gelijkmaker te scoren en verloor Reuver deze wedstrijd met 2-1.
    Over de hele wedstrijd genomen was de eerste helft voor TSC maar de 2e helft was zeker voor Reuver. Deze wedstrijd had Reuver zeker 1 punt verdiend.
    Volgende week komt Roggel op bezoek altijd een lastige tegenstander. Toch moeten er weer punten gepakt worden Roggel staat 1 plaats onder Reuver dus bij winst zal Reuver goede zaken doen.

Verslag Ton Ravier voor de foto's en diavoorstelling klik HIER