• Reuver verlies met grote cijfers van Panningen

    Reuver startte de competitie niet best 2 nederlagen tegen Swalmen en Roggel en vandaag moesten we tegen Panningen die hun laatste wedstrijd tegen Koningslust met ruime cijfers wist te winnen, dus geen makkelijke opgave.

    De eerste 20 minuten van de wedstrijd ging het gelijk op maar daarna was het Panningen die de wedstrijd naar zich toe trok. Meen kreeg grote kansen maar Etienne Ottenheim keepte een geweldige eerste helft. In de 10e en 11e minuut kreeg Panningen grote kansen om op voorsprong te komen maar het vizier van de spelers van Panningen stonden op dat moment nog niet op scherp. In deze fase krijgt ook Reuver een kans; Monir El Amrani kopt voorlangs. In de 28e weer een gevaarlijke aanval Remco Litjens kreeg de bal aangespeeld van Nick Wilmer en he scoorde de 1-0. Reuver kreeg ook nog een kans op de gelijkmaker Een verkeerde terugspeelbal leidt nog tot een kans voor Reuver. Maar dat was voor deze wedstrijd wel het laatste echte kans. Het is nu Panningen dat de wedstrijd naar zich toe trekt. Matijs Heesen, soleert door de Reuverse verdediging en passeert Reuver-doelman Etienne Ottenheim, maar Sander Bongers redt. De daarop volgende hoekschop wordt door Etienne Ottenheim van de doellijn gehaald. In de 33e minuut redt de paal Reuver van een grotere achterstand. Met de stand 1-0 in het voordeel van Panningen gingen beide partijen rusten.

    Na de rust weer een sterk spelend Panningen en na 20 minuten in de 2e helft was het al 4-0 voor Panningen. Reuver werd helemaal van het veld gespeeld. Eerst kreeg men nog een Strafschop tegen die werd benut 2-0 en een paar minuten daarna scoorde Panningen de 3-0 en was de wedstrijd gelopen. Ook de doelman van Panningen was nog bij een doelpunt betrokken hij trapt een bal vanuit zijn eigen strafschopgebied naar de spits van Panningen die sneller is als de verdediger van Reuver en stift de bal over Etienne Ottenheim 4-0. In de 87e minuut werd het zelfs nog 5-0.

    Over de hele wedstrijd genomen waren de eerste 20 minuten van de wedstrijd goed het ging toen gelijk op met Panningen, maar na de 1-0 achterstand was Panningen toch de betere ploeg en hadden we geluk dat Etienne Ottenheim geweldig stond te keepen en Sanders Bongers de bal van de lijn haalde. In de 2e helft was het weer de eerste 20 minuten dat we 3 doelpunten tegen kregen en was de wedstrijd gelopen.

    voor de foto's van deze wedstrijd klik HIER