• Reuver - SVC'2000 3-2 (0-1)

Vandaag moesten we aantreden tegen SVC 2000 uit Roermond waar we vorig jaar nog makkelijk van hadden gewonnen maar dit seizoen hebben ze enkele behoorlijke versterkingen erbij gekregen.

In de beginfase ging het spel op deze slechte grasmat op en neer maar naarmate de eerste helft voortkrabbelde werd SVC steeds beter en werd Reuver teruggedrongen op de eigen helft. Na 2 waarschuwingsschoten die Bart vakkundig redde was hij enkele minuten later kansloos op een enorme uithaal, die buiten zijn bereik op de lat uiteen spatte.Na alweer een gemiste kans voor SVC werd er enkele minuten later opnieuw tegen de lat geschoten door SVC en mocht Reuver van geluk spreken dat het nog steeds 0-0 stond.Na 27 minuten werd er tenslotte toch gescoord door SVC, na een scrimage voor het doel was het de bonkige spits die als laatste de dikke teen tegen de bal kreeg en voor de verdiende voorsprong zorgde.Vanaf de aftrap kreeg Reuver een enorme kans op de gelijkmaker.Nicky verstuurde vanaf de rechterkant
    een afgemeten voorzet naar het hoofd van Leon Doezen, die een niet te missen kopkans kreeg maar 5 meter voor het doel ging zijn inzet helaas net langs de verkeerde kant van de paal. Direct daarna werd Mackie door Jannie diepgestuurd en kon alleen op de keeper aflopen maar door veel te gejaagd te schieten schoot hij recht tegen de keeper aan ipv de bal erlangs te schuiven, zodoende gingen we rusten met een 0-1 achterstand.

De 2e helft begonnen we met een taktische zet van Jan en Patrick die besloten om achter een op een te gaan spelen zodat we 1 man meer hadden op het middenveld.Dit pakte goed uit want we kregen kans op kans en SVC kwam er voorlopig niet meer uit.Na een bananenflanke van Bremmers nam Dennis de bal ineen keer op de slof en schoot snoeihard in maar met een fabelachtige redding kon de keeper de bal tegen houden.Enkele minuten later was het Nicky die op snelheid erlangs glipte en de bal net naast schoot buiten bereik van de keeper.Uit de volgende aanval was het Jan die vrij kon doorlopen en vanaf 25 meter uithaalde en de bal snoeihard op de kruising schoot.Weer enkele minuten later was het Dennis die Nicky de diepte instuurde en uit zijn afgemeten voorzet was het Mackie die al vallend en frommelend de bal voorbij de keeper schoot en voor de 1-1 zorgde.Hierna kwam SVC weer wat beter in de wedstrijd en kreeg het een dot van een kans om weer op voorsprong te komen, maar de bal werd voor een leeg doel echter naast gekopt. Na weer een kans voor SVC die werd gemist was het Bart die de bal snel naar Leon.v.d.Winkel gooide ,die stuurde Bremmers met een afgemeten pass de diepte in en uit wederom een bananenflanke liepen de keeper en de laatste man elkaar in de weg en zodoende kon Dennis de bal in het lege doel schuiven.Daarna werden er aan beide zijde nog enkele kansen gemist, maar enkel minuten voor tijd was het John Kessels die Nicky diepstuurde, die vervolgens zijn tegenstander de hakken liet zijn en vrij voor de keeper met een bekeken lob voor de bevrijdende 3-1 kon zorgen.In de slotminuut kon SVC nog de anslusstreffer scoren maar verder lieten Bart en de Reuverse defensie onder leiding van Patrick en Jan het niet komen.

Zo kun je zien dat een wedstrijd raar kan lopen want waar we bij de rust zeker met 0-3 achter hadden moeten staan hebben we op basis van de 2e helft toch een verdiende 3-2 overwinning uit het vuur gesleept.

Klik hier voor de foto's.