• Reuver speelt gelijk bij Belfeldia

Belfeldia 1- Reuver 1 Ruststand 1-1 Eindstand 1-1
    Eindelijk kon er weer gevoetbald worden en direct een zeer belangrijke wedstrijd. Belfeldia kon zich geen puntverlies permitteren en Reuver kon zich bij winst in de middenmoot nestelen.
    Onder lenteachtige omstandig heden begonnen beide partijen aan deze lastige wedstrijd. Na 10 minuten spelen was het Reuver dat op voorsprong kwam. Ruud Zegers schoot de bal met een lage schuiver onhoudbaar voor de keeper van Belfeldia in de linkerhoek 0-1. Het spel bleef op en neer gaan. In de 20e minuut een zeer gevaarlijke aanval van Belfeldia, er werd op doel geschoten en gelukkig voor Reuver stond Ahmet Senturk op de doellijn en haalde het schot bekwaam met zijn borst uit het doel. In de 35e minuut kreeg Belfeldia een vrije trap. Deze werd in het strafschopgebied geplaatst en onhoudbaar voor de keeper van Reuver bekwaam ingekopt 1-1. Met deze stand gingen beide partijen ook rusten.
    Na de rust hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft. Geen goed voetbal maar wel veel inzet. Kansen kwamen er nog voor beide partijen. in de 60e minuut brak Ruud Zegers op rechts door maar zijn voorzet werd jammer genoeg niet omgezet in een doelpunt. In de 75e minuut moest keeper Etiënne Ottenheim alles uit de kast halen anders was Belfeldia op voorsprong gekomen. In de 85e kwam Reuver nog bijna op voorsprong via een schot van Ahmet Senturk. Dit ging echter net naast de verkeerde kant van de paal. Over de hele wedstrijd genomen was een gelijkspel ook wel verdiend.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER