• Reuver sluit seizoen winnend af

Reuver speelde de laatste wedstrijd in Grathem tegen het gedegradeerde GKC. De eerste helft speelde GKC een goede wedstrijd , was de thuisclub veel gevaarlijker en kwam dan ook verdiend op een 2-0 voorsprong, Reuver had het geluk dat Roy Hendriks weer goed keepte anders had de ruststand er nog veel erger uit gezien. Na de rust een ander Reuver dat met veel inzet en goed voetbal de wedstrijd naar zich toe trok. Uit een van de vele aanvallen kwam Reuver door een eigen doelpunt van GKC op 1-2. De druk op het doel van GKC werd groter en Erkan Yacizi schoot van buiten het strafschopgebied de gelijkmaker binnen. Even daarna maakte GKC een overtreding binnen het strafschopgebied en de strafschop die daar op volgde werd door Erkan Yacizi feilloos ingeschoten 2-3. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg Roy Hendriks zijn publiekswissel. Na 13 seizoenen zet hij een punt achter zijn carrière bij Reuver 1. Hij werd dan ook terecht door zijn familie en de voorzitter Huub Tilmanns in de bloemen gezet. Roy werd vervangen door zijn keeperstrainer Michiel Cremers. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd kreeg GKC nog een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De bal werd in het strafschopgebied geplaatst en daarop volgde een ongelukkige botsing tussen de scheidsrechter en een speler van GKC. Gelukkig viel het achteraf allemaal nog mee en kon de scheidsrechter en speler de wedstrijd voortzetten.

Voor de diavoorstelling en meer foto’s van deze wedstrijd klik hier

Reuver heeft zijn doelstelling gehaald om in de middenmoot te eindigen.
    Reuver begon de competitie goed en de eerste 2 wedstrijden werden gewonnen. Daarna ging het op en neer met hele goede wedstrijden en wat mindere wedstrijden, maar we bleven toch in de middenmoot mee draaien. De derby tegen Bieslo werd in Beesel gewonnen en thuis werd er gelijk gespeeld. De verrassing van deze competitie waren toch de wedstrijden tegen SV Panningen die beiden met veel inzet en goed voetbal werden gewonnen.
    Volgend seizoen moeten we het zonder onze keeper Roy Hendriks en voorhoedespeler Gilles Puts doen. Beide spelers hebben aangegeven door verschillende omstandigheden niet meer voor Reuver 1 beschikbaar te zijn. Wij willen langs deze weg Roy en Gilles bedanken voor hun inzet bij ‘’t eerste’ van de Ruiver’.