• Reuver - Panningen

Vandaag moesten we aantreden tegen Panningen, waar we uit met 2 vingers in de neus van hadden gewonnen.

Maar Panningen heeft 2 teams en rouleert elke zaterdag met de spelers van het ene naar het andere team, dus we wisten niet of we hetzelfde team tegen kregen of een ander team.
    Op deze druilerige zaterdag waarbij je eerder aan het najaar denkt dan aan het voorjaar bleek dat Panningen toch veel andere spelers bij zich had. Bij ons zelf waren 4 spelers afwezig die samen al goed waren voor 28 doelpunten, dus aan scorend vermogen hebben we vandaag flink in moeten leveren. Al snel bleek dat onze tegenstander minder sterk was dan de eerste wedstrijd, en dit resulteerde in veel balbezit voor ons. Maar op de een of andere manier ging het niet lopen bij ons, ontzettend veel balverlies en onnauwkeurig in het afspelen van de bal. Na enkel kleine kansen was het jack Teunissen die er op rechts vandoor ging en een afgemeten voorzet had voor Barry Roox, die de bal zo maar voor het inkoppen had en zo voor een 1-0 voorsprong zorgde. Enkele minuten later was het de Vos die uit een corner buiten bereik van de keeper op de lat kopte. Weer enkele minuten later was het Dennis die dacht dat hij 2-0 scoorde maar dit was duidelijk vanuit buitenspelpositie. Enkel minuten voor rust kreeg Panningen uit het niets een enorme kans maar die werd echter knullig verprutst door de spits.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde een tegen zichzelf vechtend Reuver en een tegenstander die gewoon niet beter kon. Het werd ook wat rumoeriger door enkel pittige overtredingen van beide teams en Hen had moeite om de wedstrijd in goede banen te leiden, maar hij loste dit goed op. Panningen kreeg in de 2e helft nog een kans maar die werd door Maikel echter onschadelijk gemaakt. Zelf kregen we ook nog voldoende kansen, zo schoot de Vos nog tegen de lat en miste Prins John ook nog een opgelegde kans en Oscar mocht zelfs 2x keer op de keeper afgaan zonder te scoren. Zodoende bleef het bij een schamele 1-0 overwinning waarbij het spel af en toe belabberd was om naar te kijken. De wedstrijd werd iets eerder afgefloten door een zware blessure van een speler van Panningen.

Volgende week moeten we naar SVC 2000 en zullen we duidelijk uit een ander vaatje moeten tappen dan de wedstrijd van vandaag.

Klik hier voor de diavoorstelling en de foto's.