• Reuver pakt verdiend punt bij BEVO

Onder zomerse omstandig heden moesten we het vandaag weer opnemen tegen BEVO
    Het was een heel andere wedstrijd als thuis tegen BEVO, Reuver zocht direct de aanval, en nu was het wel in de eerste 5 minuten raak. Donnè v/d Weide kreeg de bal vanaf de zijkant aangespeeld en rondde koel en bekwaam af en bezorgde Reuver daarmee een snelle voorsprong, 0-1. Het spel ging vervolgens op en neer maar de beste en grootste kansen waren toch voor Reuver. Nadat eerst Ruud Zegers een grote kans op 0-2 niet kon verzilveren was het daarna Erkan Yazici die vanaf ca. 18 m kon uithalen, maar jammer genoeg voor Reuver belandde de bal op de paal. Een paar minuten voor het einde van de eerste helft kwam BEVO toch onverwachts, en op dat moment ook zeker niet verdiend, op gelijke hoogte 1-1. Het had nog erger voor Reuver kunnen aflopen toen direct daarna een schot op doel van BEVO tegen de paal belande. Bij de stand 1-1 floot de scheidsrechter voor rust. De 2e helft ging gelijk op en kregen beide partijen nog wat kansen om te scoren. Uit een van de aanvallen van BEVO moest Etienne Ottenheim alles uit de kast halen om een zeker doelpunt uit zijn doel te ranselen. Reuver werd een grote doelkans ontnomen toen Ruud Zegers in de laatste fase van de wedstrijd alleen op het doel af kon gaan en een tegenstander aan de noodrem trok door hem van achteren neer te halen. Rood voor Bevo. De stand bleef 1-1 en haalde Reuver verdiend 1 punt uit Beringe.
    Donderdag moeten we inhalen tegen SC Leeuwen en ook al staat deze tegenstander onderaan en wonnen we in Leeuwen uiteindelijk ruim met 6-0 (tegen 10 man), we mogen deze tegenstander zeker niet onderschatten. De laatste 3 wedstrijden hebben we met veel inzet en strijd 5 punten gehaald en dat geeft de burger moed. Heel veel succes.

Voor de foto's-diavoorstelling en verslag van deze wedstrijd klik HIER