• Reuver pakt eerste punt tegen TSC 04-1

Reuver 1-TSC 04-1 Rusttand 2-1 Eindstand 2-2
    Vandaag weer een wedstrijd zonder publiek
    Reuver begon goed aan de wedstrijd in de 9e minuut kwam men door een doelpunt van Sjoerd Smits op een 1-0 voorsprong. 4 minuten daarna kreeg men nog een grote kans op 2-0 maar Ruud Zegers schoot de bal tegen de keeper aan. TSC 04 kwam beter in hun spel en werden dan ook gevaarlijker men creëerde dan ook enkele kansen, toch was het Reuver dat in de 21e minuut door Erkan Yacizi op een 2-0 voorsprong kwam. In de 27e minuut scoorde TSC 04 uit een gevaarlijke aanval 1-2. Vanaf dat moment nam TSC 04 het heft in handen en in de 39e minuut was het bijna raak en schot op doel kwam tegen de lat de terugspringende bal werd weer ingeschoten en nu was het Bart van Buggenum die de bal van de lijn haalde. Reuver kon nog alleen verdedigen en men kon de 2-1 voorsprong vast houden tot de rust.

Na de rust ging TSC 04 op jacht naar de gelijkmaker men kreeg daar ook de kansen voor maar Reuver hield door wat kunst en vliegwerk stand. In de 82e minuut moest Bart van Buggenum de bal weer van de lijn halen en kwam Reuver weer goed weg. In de 88e minuut was het toch raak voor TSC 04 en kwam men op gelijke hoogte 2-2. Dit was tevens de eindstand.

Wij zagen vandaag een beter Reuver als afgelopen zondag tegen DEV Arcen. Ook hebben we vandaag toch wel wat geluk gehad 2 maal moest Bart van Buggenum de bal van de lijn halen.

Het eerste puntje is binnen en zijn we van die hatelijke 0 af. Volgende week hebben de maasderby tegen Kessel.

Voor de foto,s  en diavoorstelling klik HIER