• Maasgouw - Reuver

Met Maasgouw stond het veteranen team van Reuver een goede tegenstander te wachten. In de uitwedstrijd was er weliswaar nipt gewonnen, maar het was duidelijk dat iets beter gespeeld zou moeten worden dan de afgelopen weken.

Vanaf de eerste minuten werd de bal lekker rondgespeeld door Reuver en dit resulteerde in een grote kans voor Oscar Huibers, die hij echter niet benutte en ook nog uitviel met een blessure. Zijn vervanger Dennis had even later wel succes en zo kwam Reuver verdiend op voorsprong. Niet veel later scoorde Frank Selen na een fout in de verdediging bij Maasgouw de tweede treffer met een mooie lob over de doelman.

Na rust ging Reuver door met goed voetbal en werd achterin bijna niets toegelaten door onze verdediging. Tien minuten na de pauze scoorde Tom Killaars dan ook de 3-0 na een snelle uitval. Maasgouw probeerde nog wel aanvallend wat de creƫren, maar enkele minuten later was het weer Dennis, die een fraaie voorzet van Roy Willems in de verre hoek schoof. Vlak voor het einde van de wedstrijd was het weer Frank Selen, die de doelman van Maasgouw knap omspeelde en de 5-0 scoorde. Al met al een verdiende zege na een prima pot.

Domper op deze zaterdag middag was de flinke knieblessure die Tom opliep, overigens zonder inbreng van de tegenstander. We hopen dat het meevalt en op een spoedig herstel van Tom.

Foto's van de wedstrijd zijn hier te vinden