• Reuver - Kessel 3-1 (1-1)

  7 september 2019 Reuver-Kessel 3-1 (1-1)

  Na een pauze van 4 maanden mochten de veteranen vandaag weer aantreden voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Tegenstander was Kessel dat vandaag met de fiets was gekomen om na de wedstrijd ook deel te nemen aan de BBQ samen met de veteranen van Reuver.

  Na een aftastend begin van beide kanten was het Reuver dat tussen de 5de en 15de minuut 3 dotten van kansen kreeg maar die allen werden gemist omdat het vizier nog niet op scherp stond. Kessel kwam maar zeldzaam op onze helft en Maikel had dan ook niet veel te
  doen voor de rust, terwijl de keeper van Kessel de ene na de andere redding kon maken en zo kon uitgroeien tot de beste speler van Kessel de eerste helft. Na 25 minuten spelen was er balverlies van Reuver op de helft van Kessel en via een snel uitgevoerde counter lag de bal zomaar ineen keer achter Maikel in het net, en kwam Kessel tegen de verhouding in op een 0-1 voorsprong.Maar Barry Roox dacht daar in de tegenaanval anders over en waar iedereen een strakke voorzet verwachtte schoot hij de bal onberispelijk binnen bij de
  eerste paal en zorgde zo voor de 1-1 ruststand.

  Na de rust ging het tempo van Reuver iets omhoog en kreeg men steeds meer kansen maar de makkelijkste ballen gingen nog naast,over of tegen de keeper aan die alleen maar groeide in de wedstrijd. Na 20 minuten in de 2 e helft was het Eric Mackenschins die na een snelle aanval vanuit een onoverzichtelijke situatie de bal in de korte hoek beheerst binnen kon schieten en voor de 2-1 voorsprong kon zorgen. Enkel minuten later kreeg Kessel een dot van een kans op de gelijkmaker maar
  die werd vakkundig door Maikel gestopt. In de snelle tegen aanval was het Ruud Lemmen die met een mooie hakbal Frank Selen vrij voor de keeper zette en die kon met een bekeken schuiver voor de 3-1 zorgen.
  Hierna kreeg Reuver nog diverse kansen om de voorsprong uit te breiden maar mede omdat het bekende pijpje leeg begon te raken kreeg men de bal niet meer tussen de palen.

  Voor een eerste wedstrijd was dit niet slecht maar wij hadden weer hetzelfde probleem als vorig seizoen en dat was het missen van de makkelijkste kansen. De volgende week gaat de reis naar Panningen.

  Na de wedstrijd was er samen met Kessel weer de goed verzorgde BBQ, die opnieuw druk was bezocht en die heerlijk smaakte.
  De spelers van Kessel baalden als een stekker toen ze om 22.10 uur moesten gaan omdat ze nog het laatste veer moesten halen.
  Fred vond het om 23.00 uur welletjes en sloot de tap zodat iedereen met een goed gevulde buik en volle blaas huiswaarts kon gaan.

  Iedereen die deze BBQ mogelijk heeft gemaakt en heeft mee geholpen
  nogmaals bedankt.

  Voor de Foto’s en Diavoorstelling klik hier.