• Reuver 1 wint verdiend van medekoploper Kessel 1

Kessel 1-Reuver 1 Ruststand 1-2 Eindstand 2-5
    Reuver verloor afgelopen zondag tegen DEV Arcen met 4-0 Ook werd er in de beker nog verloren tegen MVC 09 met 6-1 daar boven op nog verschillende spelers geblesseerd en dan nog tegen een van de koploper Kessel. Dus de vooruitzichten waren niet best.

Onder zonnige omstandigheden begon de wedstrijd tegen Kessel en Reuver begon goed aan de wedstrijd met veel inzet werd er gevoetbald en in de 30e minuut kwam Reuver dan ook verdiend op een 0-1 voorsprong Pim Reijnen was de maker. Kessel kreeg ook wel een paar kansen maar die werden niet benut. In de 35e minuut werd de voorsprong uitgebreid door Erkan Yazici 0-2.In de 40e minuut een gevaarlijke aanval van Kessel even buiten het strafschopgebied werd een overtreding gemaakt de scheidsrechter floot en gaf een strafschop. Kessel maakte daar gebruik van en benutte deze strafschop 1-2. Met deze stand gingen beide partijen rusten.

In de 56e minuut vergrote Reuver zijn voorsprong een gevaarlijke aanval over Rechts werd door Jelco Franssen bekwaam afgemaakt 1-3. Kessel kon daar niet veel tegenoverstellen Reuver verdedigde goed en in de 70e minuut maakte Pim Reijnen de 1-4. Reuver bleef door gaan en in de 80e minuut een aanval over links Pim Reijnen gaf een geweldige voorzet die door een speler van Kessel in zijn eigen doel werd gewerkt 1-5. In de 85e minuut kon Kessel nog tegenscoren 2-5. Dit was tevens de eindstand.

Over de hele wedstrijd genomen hebben wij een geweldig Reuver gezien met goed voetbal en een geweldige inzet van de eerste tot de laatste minuut.
    Volgende week Komt BEVO op bezoek ook een hele sterke tegenstander

voor de diavoorstelling en de fotos klik HIER