• Reuver 1 - VV Kessel 1 1

Buren van de overkant!

We hebben al 17 competitiewedstrijden gevoetbald maar daar zat Kessel nog niet bij door alle afgelastingen. Zondag treffen beide teams elkaar voor het eerst deze competitie en wel in Reuver. Voor ons eerste elftal alweer de 5e competitiewedstrijd binnen 14 dagen.Kessel maakt een ijzersterk seizoen door en staat op een uitstekende 2e plek op de ranglijst. Door een paar gelijke spelen weliswaar op respectabele afstand van de ongenaakbare koploper SVC2000, maar Kessel heeft zeer goede vooruitzichten op de nacompetitie en daarbij alles in eigen hand.Voor Reuver is het weer zaak om punten te verzamelen in deze klasse waarin bijna iedereen van iedereen kan winnen. Het is een leuke en zeer spannende competitie, zeker onderaan de ranglijst waar de teams elkaar weinig toegeven en de ontknoping wellicht pas in de laatste wedstrijden zal plaatsvinden.
    Het affiche Reuver-Kessel zorgt meestal voor leuke en spannende wedstrijden en eigenlijk ook wel in een derbysfeer al ligt er natuurlijk een kleine barrière in de vorm van de Maas. Het is voorlopig de laatste thuiswedstrijd voor Reuver, er volgt namelijk een serie van vier uitwedstrijden op rij, en kan Reuver 1 hopelijk rekenen op de steun van onze supporters tegen het sterke en stugge Kessel.