• Reuver 1 verliest laatste bekerwedstrijd

Bekerwedstrijd VV Reuver 1-SC Irene 1 Ruststand 0-2 Eindstand 1-4
    Onder zomerse omstandigheden speelde Reuver en Irene hun laatste bekerwedstrijd in deze poule bij winst of gelijkspel ging Reuver door in de beker bij verlies ging SC Irene door.

Na 2 minuten voetbal kwam Reuver al op achterstand een gevaarlijke aanval over rechts werd de bal naar de midden gespeeld en kon een speler van Irene deze voorzet afronden 0-1. Dat was al direct een tegenslag voor Reuver. Reuver had het moeilijk tegen deze tegenstander Irene liet Reuver niet in zijn spel komen, toch kreeg Reuver wel een paar kleine kansjes maar die konden niet worden verzilverd. Bij een aanval van Reuver werd nog hands gemaakt in het strafschopgebied strafschop dacht men maar de scheidsrechter wuifde de protesten van reuverzijde weg. Een paar minuten voor het einde van de eerste helft kwam Irene op 0-2 met deze stand gingen beide elftallen rusten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld als de eerste helft Irene was toch de betere ploeg met goed verzorgend spel. Toch kwam Reuver in de 54e minuut terug in de wedstrijd Erkan Yazici speelde de bal diep op Ivo Sillen die alleen op de keeper af ging en deze was kansloos op het schot van Ivo Sillen 1-2. Reuver putte daar moed uit en een paar minuten later kreeg Erkan Yazici nog een kans op de gelijkmaker maar die werd niet benut. Een paar minuten daarna was het uit een gevaarlijke tegenaanval van Irene 1-3. In de 82e minuut kreeg Irene nog een strafschop Tim Lenssen maakte een overtreding in het strafschopgebied en de scheidsrechter wees terecht naar de stip Irene scoorde daaruit de 1-4.

Over de hele wedstrijd genomen had SC Irene verdiend gewonnen hun spel was toch beter verzorgd al was de uitslag wel een beetje geflatteerd.

voor de diavoorstelling en fotos klik HIER

Volgende week begint de competitie we moeten naar Panningen altijd een hele lastige tegenstander wij wensen jullie dan ook heel veel succes.