• Reuver 1 verliest eerste competitie wedstrijd

Reuver 1 was de bekerronde goed doorgekomen en begon hoopvol aan de nieuwe competitie Hegelsom was de eerste tegenstander.

We wisten dat we het moeilijk zouden krijgen tegen deze lastige tegenstander. Door een fout in de verdediging kwam Hegelsom in de 14e minuut al op een 0-1 voorsprong. Reuver kreeg geen vat op deze tegenstander. In de 31e minuut scoorde helgelsom uit een vrijetrap de 0-2. Met deze stand gingen beide partijen ook rusten.

Na de rust creëerde Reuver de eerste echte grote kans maar die werd niet benut. Er waren wel diversen grote kansen voor Hegelsom maar daar gingen ze wat onzorgvuldig mee om. Reuver probeerde het wel maar Hegelsom verdedigde hun voorsprong vrij makkelijk. Even voor tijd kreeg Stan Smits nog een kans op de 1-2 maar zijn schot ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal naast.
    Over de hele wedstrijd genomen een verdiende overwinning van onze gasten uit Hegelsom.

Volgende week gaan we op bezoek bij Koningslust.
    Voor de foto’s en diavoorstelling klik HIER