• Reuver 1 verliest de eerste competitie wedstrijd

Reuver 1-Swalmen 1 Ruststand 1-0 Eindstand 3-4
    Onder zonnige omstandigheden moest Reuver de eerste competitie wedstrijd het opnemen tegen Swalmen. De eerste helft ging het gelijk op en was het voor beide elftallen even aftasten. In de 13e minuut kwam Reuver op voorsprong uit een corner genomen door Erkan Yacizi wist Sjoerd Smits te scoren 1-0.In de 26e minuut schoot Tm Lenssen nog een keer op de lat. Ook Swalmen kreeg kansen de grootste kans voor Swalmen was in de 32e minuut maar die werd gemist en kon Reuver de voorsprong nog vast houden tot de rust 1-0.

Na de rust kreeg Swalmen wat meer grip op de wedstrijd en in de 52e minuut kwam Swalmen op gelijke hoogte een aanval vanaf rechts kwam bij de linkbuiten die dat bekwaam afmaakte 1-1. Nog geen twee minuten daarna kwam Swalmen zelfs op een op een 1-2 voorsprong. Reuver probeerde nog wat terug te doen maar dat lukte niet zelfs kwam Swalmen in de 74e minuut nog op een 1-3 voorsprong. Een paar minuten later bracht Reuver de spanning terug ditmaal was het Tim Lenssen die scoorde 2-3. Even later was het Erkan Yacizi die uit een aanval van Reuver op doel schoot maar deze bal werd bekwaam gered door de keeper van Swalmen. Even daarna was het toch weer Swalmen die uit een gevaarlijke aanval de 2-4 scoorde. Reuver kon door Erkan Yacizi in de laatste seconde nog wel scoren 3-4 maar kort daarna werd er afgefloten en verloor Reuver zijn eerste competitie wedstrijd.
    Volgende week moeten we op bezoek bij Roggel die hun eerste wedstrijd met 2-1 verloren bij TSC 04. Roggel is voor Reuver altijd een lastige tegenstander.

Voor de foto's en diavoorstelling klik HIER
    Veel succes