• Reuver 1 - TSC'04 1

De spanning stijgt!

We gaan de laatste fase in van de competitie en treffen zondag TSC’04 uit Tegelen.
    TSC’04 staat op een keurige 3 e plek en is nog volop in de race voor een nacompetitieplek voor promotie. Bovendien hebben zij tot nog toe als enige van kampioen SVC2000 weten te winnen. Dit geeft al aan dat het een goed team is met veel de individuele kwaliteiten.

Reuver daarentegen is nog niet veilig en zal vol aan de bak moeten in de strijd om punten. Ondanks veel inzet en grotendeels goed voetbal wist ons eerste elftal helaas geen punten te halen in de derby tegen Bieslo.

Het wordt zondag dus een wedstrijd tussen twee teams die allebei nog ergens voor strijden, al is de strijd voor TSC natuurlijk om de bovenste plekken en voor ons eerste elftal de strijd om handhaving. Reuver heeft nog drie finales te spelen, te beginnen zondag tegen TSC’04.

Na vier uitwedstrijden op rij gelukkig weer een thuiswedstrijd waarbij ons eerste elftal de steun van de supporters goed kan gebruiken.