• Reuver 1 – Swalmen 1

Zespunten duel !
    Nadat de rook van de vasteloavend weer is opgetrokken mogen de voetballers van Reuver en Swalmen zondag a.s. aantreden voor de derby Reuver 1- Swalmen 1.
    Het is inmiddels alweer maart en voor het gevoel zijn we al een eind op weg in de competitie maar toch zitten we na zondag “pas” op de helft van de 26 te spelen wedstrijden. Nog veel wedstrijden te gaan derhalve.

Tegen Swalmen heeft ons eerste elftal in de uitwedstrijd een belangrijke maar eerlijk gezegd ook gelukkige overwinning geboekt. Swalmen heeft voldoende voetbalkwaliteiten om te stijgen op de ranglijst. Dit blijkt ook, want Swalmen is al 4 wedstrijden ongeslagen en heeft daarin 3 x gewonnen en 1 x gelijkgespeeld.
    Swalmen heeft een zeer jeugdig team dat uitgaat van eigen kracht en probeert te voetballen, waarbij met name hun counter heel gevaarlijk kan zijn.

Voor zowel Swalmen als ook Reuver wordt dit wederom een belangrijke wedstrijd om punten te pakken in de strijd om handhaving.
    Swalmen zal de zeer goede serie willen doorzetten en zich willen revancheren voor de ongelukkige thuisnederlaag en Reuver zal er daarentegen geen moeite mee hebben als ze ook deze keer gelukkig weten te winnen.  De punten tellen!

Een belangrijke wedstrijd en we hopen daarom ook weer op de steun van onze supporters tegen onze buren van Swalmen.